Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Εμείς προειδοποιούμε και πάλι. Προειδοποιήσαμε και γραπτώς τα μελη του Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου του Αθλητισμού

Ξεκαθαρίζει δικαστικά το πολιτικό σκηνικό μέχρι την Άνοιξη
Ο Νίκος Πανταζής προειδοποιεί

Στο νομικό πρόσωπο του Αθλητισμού ο πρόεδρος κατήργησε το συμβούλιο και μοιράζει τους Αθλητικούς χώρους κατά το δοκούν. Στο Γυμναστήριο της οδού Αποστολοπούλου, στο Κάτω Χαλάνδρι, αλλά και στο κεντρικό γήπεδο  παραχωρείται η χρήση των αθλητικών χώρων , σε τράπεζες, εταιρείες – φίλους, με αποφάσεις του προέδρου  παρά το γεγονός ότι το Νομικό Πρόσωπο που λαμβάνει τις αντίστοιχες αποφάσεις έχει αποφασίσει διαφορετικά την στιγμή μάλιστα που έχει  καταργηθεί από τις 14 Οκτωβρίου με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
 Για τις παρανομίες αυτές   έγιναν προσφυγές στην Περιφέρεια και στα Διοικητικά δικαστήρια και θα ακολουθήσουν, αμέσως μετά τις όποιες αποφάσεις, και αγωγές και εν γένει κάθε ένδικο βοήθημα για κατάχρηση εξουσίας, παράβαση καθήκοντος,  και όποια άλλη αξιόποινη πράξη διαπιστωθεί.  Έτσι, θα κληθεί να κρίνει η Δικαιοσύνη για όλους τους εμπλεκόμενους , όχι μόνο για τον πρόεδρο ,αλλά και για όσους ψήφισαν την πρώτη απόφαση.
Εμείς πάντα υποστηρίζαμε ότι τα πρόσωπα παίζουν σημαντικό ρόλο όταν υπηρετούν τους θεσμούς με συνέπεια και ευθύνη.  Δυστυχώς, η πόλη μας έχει αυτή την στιγμή την χειρότερη Διοίκηση που είχε τα τελευταία σαράντα χρόνια και μια ανύπαρκτη αξιωματική αντιπολίτευση. 
Ασφαλώς υπάρχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο φωνές σοβαρές και αξιόπιστες, αλλά αυτό δεν αρκεί.
Στην διοίκηση κάνει ο καθένας ό,τι  θέλει, απρογραμμάτιστα, ρουσφετολογικά, πολλές φορές ιδιοκτησιακά και παρασύροντας  σε αυτή την κατάσταση αιρετούς  που με πλάνη υφαρπάζεται η ψήφος και η υπογραφή τους  για την έκδοση   αποφάσεων.
Στην δικαστική καταιγίδα  έχουν εμπλακεί και αθώοι δημοτικοί υπάλληλοι που έκαναν απλά το καθήκον τους και θα ταλαιπωρηθούν αρκετά μέχρι να ξεμπλέξουν.

Για την υπόθεση των τσιγγάνων  εκτός από τον καταλογισμό των 335.000 Ευρώ, έχουν κληθεί για απολογία από τον ανακριτή  έξη(6)αιρετοί, ο επιβλέπων μηχανικός και υπάλληλος που μετείχε στην επιτροπή παραλαβής του έργου  .
 Όπως ακούγεται, έρχονται , διώξεις από  άλλες δικογραφίες και για  πρόσωπα  που δεν ακούσθηκαν ακόμη και θα προκαλέσουν μεγάλες εκπλήξεις.
Ένας εργαζόμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας που είναι εμπλεκόμενος τέθηκε ήδη σε αργία.
Ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος ασφαλείας Χαλανδρίου τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Τα ως άνω αποδεικνύονται, έχει ήδη επιληφθεί η Δικαιοσύνη και είναι στην διάθεση όλων, καθώς έχουν λάβει ήδη δημοσιότητα.
Με τα μπαρ και τις καφετέριες γίνεται χαλασμός και θα έχουμε και εκεί εξελίξεις για τον τρόπο που δίνονται οι άδειες, όσον αφορά την πιθανολογούμενη εμπλοκή δημοτικών συμβούλων και εργαζομένων του δήμου.
Πολλοί αιρετοί που σύμφωνα με τον Νόμο υποχρεούνται να αναρτούν  στην ιστοσελίδα του Δήμου τα πόθεν εσχες, δεν τον έχουν κάνει. Πληροφορίες αναφέρουν ,ότι κάποιοι από τους αιρετούς  ελέγχονται για ανακριβή πόθεν έσχες

Σε λίγο θα γίνει και το μεγάλο Μπαμ που, αν αποδειχτεί, αποτελεί και το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην πόλη μας: που εμπλέκονται  εφοριακοί, ΙΚΑ, συμβολαιογράφοι και όχι μόνο.  Για το θέμα έχουν γίνει μηνύσεις και είναι  σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα από τους οικονομικούς εισαγγελείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.