Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Στον εισαγγελεα οι δυο ληστες των ελτα χαλανδριου

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα τα δύο αδέλφια, ηλικίας 56 και 52 ετών, τα οποία συνελήφθησαν χτες το μεσημέρι στο Χαλάδρι, μετά από ένοπλη ληστεία που διέπραξαν σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Οι δράστες απείλησαν τους υπαλλήλους...
με όπλα και αφού άρπαξαν τα χρήματα των ταμείων, διέφυγαν με ιδιωτικό αυτοκίνητο, που είχαν αφήσει έξω από το υποκατάστημα και οδηγούσε συνεργός τους, ο οποίος αναζητείται.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν και καταδίωξαν το αυτοκίνητο μέχρι την πλατεία
Δροσοπούλου στη Φιλοθέη, όπου συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα οι δράστες να το εγκαταλείψουν και να τραπούν σε φυγή. Οι αστυνομικοί τούς εντόπισαν στην ίδια περιοχή, σε πυλωτή πολυκατοικίας και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κοντόκανη καραμπίνα και τέσσερα φυσίγγια, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι COLT με γεμιστήρα με έξι φυσίγγια, ένα πιστόλι REPLICA, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, 17 φυσίγγια, μια κουκούλα τύπου full face και μια αυτοσχέδια κουκούλα από γυναικείο καλσόν.

Οι δύο δράστες, καθώς και ο τρίτος αναζητούμενος συνεργός τους, είναι σεσημασμένοι για ληστείες, κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών και άλλα αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.