Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Δημοτική αστυνομία και καταιγίδα κλήσεων

Γνωρίζουμε ότι  η Δημοτική αστυνομία έχει αρμοδιότητες για πολλά θέματα αλλά τελευταία την παρακολουθούμε να εξαντλείται  στην δραστηριότητα της να κόβει κλήσεις.

Δεν υπάρχει Χαλανδραίος  που να μην έχει βρει το χαρτάκι των 40 Ευρώ που ισοδυναμεί με τα τρόφιμα μιας εβδομάδας για μια οικογένεια. Υπάρχει συνεπώς γραμμή από τον Δήμο να γράφουν χωρίς να χαρίζονται. Θα μου πείτε υπάρχουν και οι αδιόρθωτοι που παρκάρουν στα πεζοδρόμια αυτούς καλά τους κάνουν.

Οι υπόλοιποι όμως που πηγαίνουν στη Εφορία ,στο ΙΚΑ στον Δήμο στην αγορά που υποφέρει ακόμη και στην εκκλησία δεν  έχουν καλύτερη τύχη. Σκεφθείτε τι θα γίνει όταν θα εφαρμοσθεί το χαράτσι της ελεγχόμενης στάθμευσης. Δεν θα τολμάμε να πάμε στο κέντρο με δικό μας αυτοκίνητο. Αλλα με τι να πάμε με τη  δημόσια συγκοινωνία που δεν εξυπηρετεί ή με την δημοτική συγκοινωνία που έρχεται οπότε θέλει ,αν έλθει.

Η δημοτική αστυνομία k.δήμαρχε δεν είναι τροχαία να κυκλοφορεί με τα μπλοκάκια για να μαζέψει χρήματα από τους ήδη εξαντλημένους οικονομικά συμπολίτες μας αλλά να βοηθήσει στην ασφάλεια τους στον περιορισμό των οχλήσεων από την μουσική και την λειτουργία μέχρι τις πρωινές ώρες των μπαρ και των καφετεριών, να περιφρουρήσει τους σταθμούς των Μετρό από το κλέψιμο των ποδηλάτων ,να κάνει  τακτικές βόλτες στο καταυλισμό των  τσιγγάνων, να απαιτήσει την ελευθέρωση των πεζοδρομίων από τα ποικίλα εμπόδια που τοποθετούν κάποιοι, να προστατεύσει την αισθητική της πόλης από τι ς παράνομες διαφημίσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.