Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012


Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου

2108032349-6944433097



 

STOP

Σταματήστε την ελεγχόμενη στάθμευση και τις άδειες για μπαρ

που σκοτώνουν την πόλη

 

Ξεκίνησε από την αρχή της εβδομάδος η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο του Χαλανδρίου και άρχισε ένα άγριο κυνηγητό με κλήσεις. Αποτέλεσμα να ερημώσει το κέντρο να φθάσουν στα όρια της απελπισίας κάτοικοι και έμποροι.

 

Η Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη μας «Χαλάνδρι – Αναγέννηση  Νίκος Πανταζής» ήταν αντίθετη με το Μέτρο το πολέμησε γιατί το θεωρεί καθαρά φορομπηχτικό σε μια περίοδο που χρειαζόμαστε ανάσες. Επιπλέον πιστεύει ότι  θα λειτουργήσει αρνητικά για  το εμπορικό κέντρο και θα  επιβαρύνει και τους μονίμους κατοίκους με ένα επιπλέον Χαράτσι πέρα από τα τέλη κυκλοφορίας που πληρώνουν και την ταλαιπωρία που υφίστανται από τα εκατοντάδες ξενυχτάδικα που η Διοίκηση ανεξέλεγκτα αφήνει να λειτουργούν

 

 

Αυτό που χρειάζεται ο Δήμος είναι την λειτουργία των δύο Δημοτικών Παρκινγκ δωρεά και την αύξηση των κυκλικών δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας για να μπορεί ο πολίτης να έρχεται στο Κέντρο χωρίς το αυτοκίνητο και χωρίς να πληρώνει. Αυτό που θέλει ο κάτοικος του ιστορικού κέντρου είναι να μπορεί να ησυχάσει στις ώρες κοινής ησυχίας  και να μην ξυπνάει κάθε λεπτό από τις μηχανές που μαρσάρουν, τις μουσικές και την φασαρία των υπαίθριων μπαρ που μας κατακλύζουν.

Παίρνουμε την πόλη στα χέρια μας

 

 

Νίκος Πανταζής

Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.