Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Τι συμβαίνει με τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού;

Τελείωσε με επιτυχία ο Δρόμος Ρεματιάς με την συμμετοχή πολλών δρομέων όλων των  ηλικιών. Η διοργάνωση θα μπορούσε να αποτελεί το Αθλητικό γεγονός της χρονιάς όχι μόνο για το Χαλάνδρι αλλά για την Αττική. Θα μπορούσα να μείνω εδώ, να συγχαρώ τους συντελεστές αλλά δυστυχώς  πρέπει να  ζητήσω εξηγήσεις για πράγματα που συμβαίνουν και δεν εξηγούνται λογικά.

Την μεγάλη αυτή Αθλητική εκδήλωση δεν την οργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου που είναι το αρμόδιο Νομικό Πρόσωπο αλλά η αντιδήμαρχος Οικονομικών που δεν έχει καμιά σχέση με τον  όχι μόνο εκ της θέσεως είναι αναρμόδια . αλλά και προσωπικά δεν έχει καμιά  σχέση με τον Αθλητισμό. Προξενεί εντύπωση  αυτή η παράλογη επιλογή γιατί ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού πέρα από την κριτική που του ασκούμε για τις πολιτικές  επιλογές ,οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι είναι ο καλύτερος οργανωτής Αθλητικών  εκδηλώσεων , με μεγάλη εμπειρία στον Αθλητισμό και άμεσος συνεργάτης του ΣΕΓΑΣ.

Εμείς καλόπιστα ρωτάμε γιατί υποβαθμίζεται ο Αθλητικός Οργανισμός και απαξιώνεται ο πρόεδρος  του τον οποίο ξέχασαν και στις απονομές και τον ανάγκασαν να αποχωρήσει σε έξαλλη κατάσταση;

Αν μπορεί η αντιδήμαρχος οικονομικών να αντικαθιστά τον υπεύθυνο Αθλητισμού γιατί δεν καταργούμε τον Αθλητικό Οργανισμό που η λειτουργία του  μας στοιχίζει 2.500.000 Ευρώ.

Γιατί δεν τις αναθέτουμε και την καθαριότητα, το πράσινο ,τα σχολεία για να έχουμε μεγαλύτερη οικονομία;

Κ. Δήμαρχε αν δεν εμπιστεύεσαι κάποιους συνεργάτες σου τους αντικαθιστάς ,αυτό  που δεν μπορείς να κάνεις είναι να απαξιώνεις υπηρεσίες ,Νομικά πρόσωπα, εργαζόμενους και τελικά να μειώνεις την αποτελεσματικότητα του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.