Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Καιρός για συνεργασίες και δουλειά στο Δήμο

Είμαι άνθρωπος της Τοπική Αυτοδιοίκησης., πιστεύω σε αυτή και στενοχωριέμαι όταν αναγκάζομαι στην πόλη μου να ασκήσω κριτική σε φίλους, αν και πολιτικοί μου αντίπαλοι, που έχουν την ευθύνη της Διοίκηση του Δήμου. Υποστηρίζω επίσης την ανεξαρτησία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως και την υποχρέωση μας ως πολίτες να συμμετέχουμε στην πολιτική ζωή μέσα από κόμματα ή κινήσεις που μας αντιπροσωπεύουν ιδεολογικά. Δεν έκρυψα ποτέ την κομματική μου ταυτότητα αλλά επιβεβαίωσα και την θέση μου για ανεξάρτητη Τ.Α με τον «Δημοτικό Συνδυασμό -Χαλάνδρι Αναγέννηση Νίκος Πανταζής» που για δύο τετραετίες χωρίς κομματικές υποστηρίξεις και με σύνθεση υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων που ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα ως ανεξάρτητος ζήτησα την ψήφο των Χαλανδραίων. Όσοι παρακολουθούν τα Δημοτικά θα έχουν διαπιστώσει από την πολιτική μας ότι βάζουμε πρώτα το συμφέρον των πολιτών.

Είναι ανάγκη για την πόλη μας η δυναμική των ανθρώπων της να μην εξαντλείται στην προβολή των κομματικών θέσεων αλλά να συναντιέται σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος με άλλους συμπολίτες που δεν συμβαδίζουν πολιτικά, αλλά έχουν έντονη παρουσία στην πόλη.

Σήμερα σε περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που η Τοπική Αυτοδιοίκηση συκοφαντείται και στραγγαλίζεται οικονομικά, επαναλαμβάνουμε την πρόσκληση μας για μια πανστρατιά ανθρώπων και φορέων με κοινό πρόγραμμα που όχι μόνο θα ξανακάνει την πόλη μας ανθρώπινο προάστιο αλλά θα λειτουργήσει ως πόλος αντίστασης σε όσους επιθυμούν την συρρίκνωση της Τ.Α την μετατροπή της σε κρατική υπηρεσία σε όσους ενοχλούνται από την συμμετοχή των πολιτών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.