Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Χαράτσι με προσεγμένη ονομασία. Οι έμποροι θα καταλάβουν γρήγορα το λάθος τους


Ξεκίνησε από την αρχή της εβδομάδος η εφαρμογή του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο του Χαλανδρίου. Σκοπός του συστήματος είναι η κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του κέντρου του Χαλανδρίου και λύση σε  ένα πρόβλημα δεκαετιών που ταλαιπωρούσε τους πολίτες της πόλης αλλά τα προηγούμενα χρόνια πριν κρίσης . Με το σύστημα αυτό αναμένεται να αυξηθεί η προσέλευση κατοίκων στο κέντρο, άρα θα έχουμε τόνωση της αγοράς  γι’αυτό υποστηρίχθηκε από τον εμπορικό σύλλογο Χαλανδρίου.

Εμείς λέμε σκοπός είναι η φορολόγηση των κατοίκων

Η Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη μας «Χαλάνδρι – Αναγέννηση  Νίκος Πανταζής» ήταν αντίθετη με το Μέτρο το πολέμησε γιατί το θεωρεί καθαρά φορομπηχτικό σε μια περίοδο που χρειαζόμαστε ανάσες. Επιπλέον πιστεύει ότι δεν θα λειτουργήσει υπέρ του εμπορικού κέντρου και θα αυξήσεις τις κλίσεις. Τέλος επιβαρύνει και τους μονίμους κατοίκους με ένα επιπλέον Χαράτσι πέρα από τα τέλη κυκλοφορίας που πληρώνουν.

Αυτό που χρειάζεται ο Δήμος είναι την λειτουργία των δύο Δημοτικών Παρκινγκ δωρεά και την αύξηση των κυκλικών δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας για να μπορεί ο πολίτης να έρχεται στο Κέντρο χωρίς το αυτοκίνητο. Αλλά σε ποιον να τα πούμε όταν Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι συμπεριφέρονται σαν δημόσιοι υπάλληλοι. Την περιοχή εφαρμογής του συστήματος μπορείτε να την πληροφορηθείτε στο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης  ή στο γραφείο Ελεγχόμενης στάθμευσης (Δήμος Χαλανδρίου, Αγ. Γεωργίου 30 &  Αριστείδου, 2ος όροφος).

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Τρίτη- Παρασκευή  :  09:00 – 21:00

Δευτέρα και Σάββατο : 09:00 – 15:00

Κυριακή – Αργίες  :  Ελεύθερη Στάθμευση

ΤΕΛΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Μισή ώρα : 0,50 ευρώ

Μία ώρα : 1 ευρώ

Δύο ώρες : 2 ευρώ

Τρείς ώρες : 3 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.