Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Το Μεγάλο μας Τσίρκο


Το Μεγάλο μας Τσίρκο το Αετοπούλειο  και η Διοίκηση του Δήμου 

Για να δούνε την παράσταση Του Ι. Καμπανέλη σε μουσική Σ. Ξαρχάκου Το Μεγάλο μα ς Τσίρκο βρεθήκαν  στο  Θέατρο Ρεματιά οι Χαλανδραίοι και δεν έχουν παράπονο παρακολούθησαν το Μεγάλο τσίρκο της Διοίκησης του Δήμου και του άλλοτε κραταιού Αετοπούλειου που από πρωτοπόρο πολιτιστικό κέντρο κατάντησε μεσίτης και μεσάζων κάποιων που με σημαία την αρπαχτή του καλοκαιριού, δεν ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό  δεν σέβονται  το έργο και τους δημιουργούς  αλλά ούτε τους  θεατές .

Κόψανε λοιπόν στον βωμό του κέρδους τριπλάσιο αριθμό εισιτηρίων από τα 400 περίπου της χωρητικότητας του θεάτρου και φυσικά όχι μόνο θέσεις δεν υπήρχαν αλλά ούτε καν σημείο να σταθείς. Ο κόσμος ξέσπασε εναντίον του Δήμου που φαινόταν ως παραγωγός με το Αετοπούλειο  και  πάλι καλά που δεν τους δείρανε .

Ας δούμε όμως λίγο γιατί φθάσαμε στην παρακμή και την πλήρη απαξίωση του Αετοπούλειου το οποίο παρέμεινε σαν δεύτερο  Νομικό πρόσωπο Πολιτισμού λόγω της προτέρας  πριν από δεκαετίες πραγματικά σημαντικής του παρουσία .Μόνο ο Συνδυασμός του Νίκου Πανταζή αρνήθηκε την ψήφο στην συνέχιση του.

 Ένα Νομικό  Πρόσωπο που μας στοιχίζει 1.000.000 Ευρώ το χρόνο για να ενοικιάζει το θέατρο σε  επιτηδείους. Χρήματα που θα πηγαίνανε  στα σχολειά στους Παιδικούς σταθμούς, ακόμη και στο κτίσιμο το δικού μας Δημαρχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.