Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Παγκόσμια πρωτοτυπία του Δήμου Χαλανδρίου Τον Αγώνα δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου δεν το οργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός ,αλλά το γραφείο του Δημάρχου!!!!!!


Παρακολουθήσαμε  τον  δρόμο  ρεματιάς Χαλανδρίου και εφέτος
Οι εκδηλώσεις αυτές δεν έχουν σκοπό μόνο να δώσουν την  ευκαιρία σε κάποιους που ούτως ή άλλως γυμνάζονται ,να διαγωνισθούν για το κύπελλο ,αλλά να κινητοποιήσουν  μια πόλη να βγάλουν  στο δρόμο τους κατοίκους να δώσουν  κίνητρο σε εκείνους  που δεν γυμνάζονται να δοκιμάσουν τις αντοχές τους και να γνωρίσουν τα αγαθά της άθλησης.
Αυτό τον στόχο να γίνει ο δρόμος Ρεματιάς  το γεγονός της ημέρας, της  χρονιάς  για την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή  δεν το πέτυχε .
Είχαμε συμμετοχή αθλητών αλλά πολύ λιγότερο κόσμο από πέρυσι. Τι φταίει;
Η κακή πληροφόρηση του κόσμου ,ο μη συνδυασμός με άλλες εκδηλώσεις, ο παραγκωνισμός του Αθλητικού Οργανισμού ;
Δεν θέλουμε να αδικήσουμε την υπέρ προσπάθεια της κ.Αγαπητού που είχε την συνολική ευθύνη και την συγχαίρουμε, αλλά δεν είναι το αντικείμενο της δεν είναι η δουλειά της.
Αθλητικές εκδηλώσεις οργανώνει το Νομικό πρόσωπο του Αθλητισμού που έχουμε συστήσει.
Αν ο δήμαρχος πιστεύει ότι δεν το χρειαζόμαστε ας το καταργήσει ,ας τα εντάξει στην δομή του Δήμου.
Αν ο δήμαρχος δεν εμπιστεύεται τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού να  μας εξηγήσει γιατί και ας τον αλλάξει.
Περιμένουμε να μάθουμε γιατί ενώ χρησιμοποιείται όλος ο μηχανισμός του Αθλητικού Οργανισμού για την οργάνωση των αγώνων ,παραγκωνίζεται ο πρόεδρος .
Εγώ  και προσωπικά και σαν πρόεδρος του Γυμναστικού άσκησα κριτική σε ενέργειες του προέδρου που είχα διαφορετική άποψη ένα όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει στον , κ.Ντάβαρη κανείς .Την ικανότητα του και την εμπειρία του σε διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων, αγώνων με Πανελλαδική εμβέλεια, σε συνεργασία με  Ομοσπονδίες και  ιδιαίτερα με τον ΣΕΓΑΣ.

Ο παραγκωνισμός του κ.Ντάβαρη συνεπώς δεν αδικεί μόνο τον ίδιο, αλλα στερεί και από την διοργάνωση  του δρόμου της Ρεματιάς ένα παράγοντα που θα μπορούσε να μετατρέψει τον συγκεκριμένο αγώνα  με μια άλλη χάραξη της διαδρομής  σε Πανελλήνιο αγώνα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.