Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Γ.Σ. Χαλανδρίου — Τμήμα Μπάσκετ

Έναρξη περιόδου 2013-2014

Αγαπητά παιδιά, αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Η ακαδημία μπάσκετ του Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια με στόχο την διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος του μπάσκετ στην πόλη μας. Σε συνδυασμό με τα αγωνιστικά τμήματα ο Σύλλογος προβάλλει το άθλημα, την πόλη μας - το Χαλάνδρι - και στοχεύει στο να φέρνει πιο κοντά στο άθλημα του μπάσκετ όλα τα παιδιά του Χαλανδρίου. Με την προσπάθειά μας τα τελευταία χρόνια η Ανδρική Ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου την περίοδο 2012-2013 εκπροσώπησε με ιδιαίτερη επιτυχία το Χαλάνδρι - για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης - στην Γ Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ. Το ίδιο κάνει και την φετινή χρονιά!
Ο καθορισμός του επιμέρους τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου (προμίνι, μίνι, παμπαίδες, παίδες, έφηβοι) στο οποίο εντάσσεται το κάθε παιδί γίνεται με βασικό γνώμονα την ηλικία του νεαρού καλαθοσφαιριστή και κατά δεύτερο λόγο το αγωνιστικό επίπεδο δεξιότητας, με σκοπό πρώτα την διασκέδαση, την ευχαρίστηση και στη συνέχεια την εξέλιξη στο άθλημα του μπάσκετ. Όλοι οι καλαθοσφαιριστές έχουν ενεργή συμμετοχή στις προπονήσεις, στα διαγωνιστικά παιχνίδια δεξιοτήτων, σε διαφόρους διαγωνισμούς, στην παρακολούθηση των αγώνων της Γ Εθνικής Κατηγορίας στην οποία συμμετέχει η Ανδρική Ομάδα του Συλλόγου, στους αγώνες προετοιμασίας, σε τουρνουά και στους επίσημους αγώνες πρωταθλήματος που θα συμμετέχει το Τμήμα τους. Κάθε παιδί θα έχει προσωπικό φάκελο και τη δική του κάρτα αξιολόγησης που θα ενημερώνεται από τον προπονητή και θα είναι διαθέσιμη στο γονέα.
Οι προπονήσεις ξεκινούν στις 7 Σεπτεμβρίου 2013 και γίνονται στο κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης Ν. Πέρκιζας κάθε Σάββατο (10.15-12.00) και Κυριακή (13.30-14.45).Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα γραφεία του συλλόγου:
Λεωφόρος Πεντέλης 150, ΧΑΛΑΝΔΡΙ
τηλέφωνο - fax: +302106851380
κινητό: +306987001222 begin_of_the_skype_highlighting +306987001222 ΔΩΡΕΑΝ  end_of_the_skype_highlighting Γρηγόρης Μωραϊτης
URL: www.gsh-basket.gr , e-mail: gsh@image.ntua.gr
Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.