Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Το έγκλημα της ζώνης των 250μ γύρω από το νεκροταφείο που έμεινε εκτός σχεδίου συνεχίζεται
Παραβλέπω εκείνους που κατάφεραν τότε να αφήσουν την ζώνη εκτός σχεδίου όταν εντάχτηκε το Πάτημα 2 για να βολευτούν οι ίδιοι και να γλυτώσουν λίγους μήνες καθυστέρησης που απαιτούσε ο καθορισμός της απόστασης της κατοικίας από το Νεκροταφείο.
Παραβλέπω την τότε διοίκηση του Δήμου που εγκλιμάτισε δεχόμενη κάτω από την πίεση του συλλόγου του πατήματος 2 την εξαίρεση της περιοχής.
Επισημαίνω τις ευθύνες οικονομικές και ποινικές γιατί το σχέδιο είχε ολοκληρωθεί στο σύνολο και είχε γίνει Τρίτη ανάρτηση.
Επισημαίνω τις ευθύνες για τα εκατομμύρια δραχμών τότε που ξοδεύτηκαν για την κατασκευή αγωγού όμβριων παράλληλα με το Νεκροταφείο και μέχρι την Αναπαύσεως που δεν λειτούργησε ποτέ.
 Επισημαίνω την παράνομη προσπάθεια  να μην ανοίξει η Ηρακλείτου εκεί που όριζε το σχέδιο αλλά σε άλλη πορεία.
Με τρελαίνει όμως  να μένει εκτός σχεδίου η πλευρά δεξιά της Ηρακλείτου και της Αναπαύσεως που  ότι κα αν γίνει με το νεκροταφείο δεν επηρεάζεται .
Η σημερινή διοίκηση δεν έχει καμιά ευθύνη για όλα αυτά, ούτε τις ζητάμε να απολογηθεί για την ατολμία ,την αδυναμία την εξυπηρέτηση πιθανώς κάποιων από την τότε διοίκηση. Έχει όμως την ευθύνη της πόλης  τώρα και την υποχρέωση να δίνει λύσεις

Ζητώ από τον αντιδήμαρχο κ.Γερολυμάτο να εξετάσει την δυνατότητα αλλαγής της χρήσης αυτού του κομματιού δεξιά της Ηρακλείτου και την επέκταση του σχεδίου πόλης για να λυθεί μερικώς το πρόβλημα μέχρι να δοθεί λύση για όλη την ζώνη με την Αναθεώρηση του Γενικού πολεοδομικού Σχεδίου που ψηφίσαμε και είναι στο Υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.