Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Αθλητισμός -Πολιτισμός 
στο Χαλάνδρι
Αναφερόμαστε και στα δύο γιατί αποτελούν δικαιώματα των πολιτών αλλά και γιατί συνυπάρχουν σε μια Διεύθυνση με ένα Αντιδήμαρχο.
Προσωπικά μετά το μεγάλο λάθος που κάναμε με την κατάργηση των Νομικών Προσώπων Αθλητισμού και Πολιτισμού που πρέπει πολύ γρήγορα να διορθώσουμε με την επανίδρυση τους, μέχρι τότε θα συνέδεα τον Αθλητισμό με την Διεύθυνση Παιδείας.
Δυστυχώς για τον αθλητισμό ο Αντιδήμαρχος σκηνοθέτης επαγγελματικά , προτίμησε τον Πολιτισμό και ασχολήθηκε λιγότερο με τον αθλητισμό.
Εμείς θα καταγράψουμε στα θετικά την αδειοδότηση του κλειστού και του Κολυμβητηρίου, την επίστρωση των ανοικτών γηπέδων στην Τούφα και στο Παπαδάκης, τις κερκίδες στο γήπεδο Ποδοσφαίρου και την επικείμενη αλλαγή του τεχνικού χόρτου .
Οι δύο τελευταίες κινήσεις κερκίδα και χόρτο με εξέπληξαν γιατί έχουν και μεγάλο κόστος και ίσως ήταν έργα που θα έπρεπε να ακολουθήσουν κάποιων άλλων μικρών μεν αλλά σημαντικών για την λειτουργία των αθλητικών χώρων που παραθέτω.
1.Η αίθουσα γυμναστικής δίπλα στο Κολυμβητήριο εξοπλισμένη πλήρως από  ένα άξιο  πρόεδρο της περιόδου Ζαφειρόπουλου τον Μάκη Κατσαφάδο  είναι κλειστή .
2.Οι πλάκες της κερκίδας των ανοικτών γηπέδων είναι σπασμένες και επικίνδυνες
3.Το γήπεδο Μπάσκετ στην Ακακιών στο Πολύδροσο δεν έχει ταμπλό
4.Ο Στίβος στο δημοτικό Γυμναστήριο είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που δεν έχει στρώμα ύψους .
5.Δεν έχουν τοποθετηθεί ταμπλό Μπάσκετ στους ανοικτούς χώρους που θα έδιναν οριστική λύση στους πολίτες που συνήθως παίζουν μονό.

6.Καθυστερεί υπερβολικά η αδειοδότηση του Παπαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.