Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Νίκος Πανταζής :Αντιδήμαρχε άνοιξε την πόρτα. Αντί να μιλάμε για Αθλητισμό ζητάμε αστεία πραγματα

Μια παράλογη απόφαση εξακολουθεί να ισχύει γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται
Η προηγουμένη διευθύντρια της διεύθυνσης Αθλητισμού του δήμου αποφάσισε ένα πρωινό ότι το Αθλητικό Κέντρο της πόλης το Δημοτικό Γυμναστήριο Χαλανδρίου που εξυπηρετεί όλα τα αθλήματα και χιλιάδες μικρούς και μεγάλους αθλητές ,βαδιστές ,ανθρώπου όλων των ηλικιών μπορεί να έχει μόνο δύο εισόδους που είναι μάλιστα και σε κοντινή απόσταση.
Οι πολίτες  και οι σύλλογοι διαμαρτυρήθηκαν και εγγράφως και με την παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλα έκτοτε κανείς δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Εν'τω μεταξύ αυτά που συμβαίνουν στο γυμναστήριο είναι για γέλια και για κλάματα .Η πρόσβαση στο γήπεδο ποδοσφαίρου και στον Στίβο γίνεται από την κερκίδα των ανοικτών γηπέδων που πέρα από τα σπασμένα πλακάκια είναι κερκίδα και όχι σκαλοπάτι με αποτέλεσμα να γκρεμοτσακίζονται καθημερινά ακόμη και μικροί στην ηλικία. Μητέρες με καροτσάκι μωρού δεν έχουν πρόσβαση και παρακολουθούν από απόσταση αφού φτάνουν μέχρι την κερκίδα.
Δυστυχώς με την κατάργηση του Νομικού προσώπου του Αθλητισμού η διεύθυνση αθλητισμού στελεχώνεται από άτομα τόσο άσχετα με τον αθλητισμό που δεν μπορείς να συννενοηθείς για απλά πράγματα ,φυσικά είναι αδύνατο να μιλήσεις για αθλητισμό .

Ζητώ από τον αντιδήμαρχο να παρέμβει και να ανοίξει την μεσαία πόρτα του γηπέδου για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία όλων των χώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.