Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλανδρίου στις 14 καλύτερες ομάδες της Αθήνας

ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α ΕΣΚΑ!

ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΔΟΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ (Γ ΕΣΚΑ -> Α ΕΣΚΑ)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!
Με τη παρουσία του Προέδρου Νίκου Πανταζή των αντιδημάρχων κ.Αγαπητού και Αγγγελή των δημοτικών συμβούλων κ.Κάκια,Μπάβα,Κρανίδη ο Γυμναστικός κέρδισε χθέςκαι τον Απόλλωνα 46-42 και απέδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα της Κατηγορίας.
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και τους συντελεστές του θριάμβου
Με την  νίκη επί του ΑΟ Καρέα μετά απο  επιβλητική εμφάνιση με 67-60, η ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου ανέβηκε ουσιαστικά στην Α Κατηγορία τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος!

Η προσπάθεια που γίνεται από τα μέλη της διοίκησης του Τμήματος Μπάσκετ του ΓΣ Χαλανδρίου τα τελευταία δύο χρόνια, σε συνεργασία με τον Προπονητή της ομάδας, τους συνεργάτες του και τους αθλητές της ομάδας, εστέφθη με απόλυτη επιτυχία χτες το βράδυ στο Κλειστό Γήπεδο Ν. Πέρκιζας, όταν η ομάδα των ανδρών νίκησε μετά από εξαιρετική εμφάνιση τον 3ο της βαθμολογίας ΑΟ Καρέα με 67-60 και αποσπάστηκε κατά 4 βαθμούς 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Β1 ΕΣΚΑ, πετυχαίνοντας τον στόχο της ανόδου στην Α Κατηγορία ΕΣΚΑ.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του ΓΣ Χαλανδρίου είναι η μόνη ομάδα του Χαλανδρίου που θα συγκαταλέγεται του χρόνου στην πρώτη κατηγορία των ομάδων της ΕΣΚΑ, ενώ και το γεγονός αυτό έχει πάρα πολλά χρόνια να συμβεί, δηλαδή μια ομάδα μπάσκετ ανδρών του Χαλανδρίου να συμμετέχει στην Α Κατηγορία ΕΣΚΑ!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.