Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΦΟΥΛ για Εκλογές τον Ιούνιο

Το Spiegel Online επικαλείται πληροφορίες από τη γερμανική κυβέρνηση πως η κυβέρνηση Παπανδρέου εξετάζει την εγκατάλειψη του ευρώ και την εισαγωγή νέου νομίσματος.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, θορυβημένη από τις προθέσεις της Αθήνας, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συγκάλεσε έκτακτη συνάντηση σήμερα στο Λουξεμβούργο, ενώ στην ατζέντα φέρεται να είναι και η γρήγορη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Όπως επισημαίνεται, με δεδομένη την κρισιμότητα του ζητήματος, η συνάντηση έχει χαρακτηριστεί άκρως εμπιστευτική και θα παραβρεθούν μόνο οι υπουργοί Οικονομικών και ανώτατοι αξιωματούχοι

 Όπως δηλώνει το υπουργείο "Το δημοσίευμα περί επικείμενης εξόδου της Ελλάδας από τη Ζώνη του Ευρώ, πέραν του ότι είναι αναληθές, γράφεται με αδιανόητη ελαφρότητα παρά το γεγονός ότι επανειλημμένα έχει διαψευστεί από την Ελληνική Κυβέρνηση, καθώς και από τις Κυβερνήσεις των άλλων κρατών μελών της ΕΕ.
Τέτοια δημοσιεύματα αποτελούν προβοκάτσια, υπονομεύουν την προσπάθεια της Ελλάδας και του Ευρώ και υπηρετούν κερδοσκοπικά παιχνίδια".

Ομως! Ο Αλέξης Παπαχελάς απεκάλυψε ότι πράγματι γίνεται σύσκεψη των υπουργών Οικονομικών στις Βρυξέλλες και σ αυτή παίρνει μέρος και ο Παπακωνσταντίνου!-Άνθρωποί μας είδαν το προεδρικό αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της πόλης...,είπε ο διευθυντής της "Καθημερινής"Όπως όλα δείχνουν οι μέρες της κυβέρνησης είναι μετρημένες και οι εκλογές, όπως επιμένει το "Κουρδιστό Πορτοκάλι", θα γίνουν τον Ιούνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.