Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Τρέχουν τώρα να μαζέψουν τα απλυτα στον Δήμο

Oταν στην συζήτηση του Προϋπολογισμού αντέδρασα για τις περικοπές στην κοινωνική πολιτική αλλά και την συνεχιζόμενη σπατάλη με κατηγόρησαν ότι θέλω να κλείσω την Φιλαρμονική και το Αετοπούλειο.

Όταν στα Δημοτικά Συμβούλια έβαζα θέμα μόνιμων προσλήψεων και όχι συμβασιούχων με κατηγορούσαν ότι είμαι εναντίον των συμβασιούχων ,για να μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι τα ρουσφέτια και να κρατούν ομήρους νέους που το μόνο που ζητάνε είναι να δουλέψουν.

Όταν νηπιαγωγούς και βρεφοκόμους της Παρεούλας τους μετέτασσαν σε Διοικητικούς πάλι μόνος ψήφιζα αρνητικά και υποστήριζα να τους στείλουμε στους παιδικούς Σταθμούς.

Έτσι πέρασε η κατάργηση των κατασκηνώσεων, κλείσανε τον παιδικό σταθμό στο Πολύδροσο, κόψανε τον καφέ στα ΚΑΠΗ ,μειώθηκαν τα λειτουργικά των σχολείων και ευτυχώς είχαμε ήπιο Χειμώνα γιατί οι γονείς θα πληρώνανε και το πετρέλαιο.
Η προειδοποίηση μου για αλλαγή προτεραιοτήτων έπεσε στο κενό.

Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και την αδυναμία αυτών που είχαν την ευθύνη να ανταποκριθούν φθάνεις στο σημείο να αποζημιώνεις πολίτες που παράνομα τοποθέτησες σε κοινόχρηστους χώρους, να τιμωρείσαι από το ΙΚΑ με πρόστιμο (500.000)Ευρώ, να μένεις χωρίς οδηγούς στην Καθαριότητα και χωρίς εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς.

Δεν υπάρχουν προσωπικές ευθύνες για αυτή την ζημία που υφίσταται ο Δήμος .
Ποιοί διαχειρίσθηκαν αυτές τις υποθέσεις; Δεν έχουν ατομική ευθύνη πέρα από την συνολική πολιτική ευθύνη μιας ανίκανης Δημοτικής Διοίκησης της οποίας δυστυχώς η θητεία ανανεώθηκε και εδώ έχουμε και την ευθύνη των πολιτών, οι οποίοι όμως πάντα πληρώνουν το τίμημα των επιλογών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.