Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ο Νίκος Πανταζής στο γήπεδο του Απόλλωνα Παράδεισος –Απόλλωνας Χαλανδρίου 2-1. Η ομάδα πληρώνει την ανικανότητα της διοίκηση του Δήμου



Εδώ θέλουν να βάλουν τους τσιγγάνους 
Έχασε το παιγνίδι ο Απόλλωνας 2-1 από τον Παράδεισο μέσα σε βάρια ατμόσφαιρα από την απαράδεκτη απόφαση να στερηθεί τον Αθλητικό χώρο.
Οι ποδοσφαιριστές με πόδια μολύβια από την απογοήτευση χάσανε ένα παιγνίδι που και η ισοπαλία θα τους εξασφάλιζε την απευθείας άνοδο.
Στο γήπεδο του Απόλλωνα βρέθηκε ο Νίκος Πανταζής για να συμπαρασταθεί στην διοίκηση του Συλλόγου μετά την γνωστοποίηση της απόφασης που στην ουσία δίνει το γήπεδο στους τσιγγάνους και κάνει περιπλανώμενο τσιγγάνο τον Αθλητικό Σύλλογο.
Ο Νίκος Πανταζής μίλησε με παράγοντες με  απλούς φιλάθλους και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ.Μαραγκουδάκη και δημιουργό της μεγάλης αυτή ποδοσφαιρικής κυψέλης που κινδυνεύει.
Μετά την συνάντηση ο Νίκος Πανταζής διαβεβαίωσε τον πρόεδρο ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια να μην περάσει αυτή η απόφαση και η αντίδραση του Συνδυασμού θα είναι δυναμική και συνεχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.