Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Άρνηση της Οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Χαλανδρίου να πληρώσει τα ενοίκια του Κοινωνικού Παντοπωλείου.



Νέα εξέλιξη είχε το  σκάνδαλο του Δήμου με το Κοινωνικό Παντοπωλείο που ξοδεύει τα χρήματα του  ΕΣΠΑ χωρίς να έχει λειτουργήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο  μέχρι σήμερα  21 Απριλίου.
Η οικονομική υπηρεσία αρνήθηκε να πληρώσει τα ενοίκια γιατί την ίδια ημέρα έφθασε και η καταγγελία του Νίκου Πανταζή για τον φωτογραφικό διαγωνισμό της μίσθωσης του ακινήτου αλλά και για την σπατάλη χρημάτων χωρίς λειτουργεί καμία δομή μέχρι τώρα.
Τρεις  υπάλληλοι της οικονομικής Υπηρεσίας διώκονται ήδη αδικαιολόγητα για την πληρωμή του τιμολογίου του Καθαρισμού του Καταυλισμού των τσιγγάνων και η Διοίκηση δεν έκανε έστω την παραμικρή δήλωση να τους καλύψει,γιατί να μπλέξουν και άλλοι; 
Ο Νίκος Πανταζής δήλωσε: Η ευθύνη τώρα είναι του Δημάρχου. Θα πρέπει να σταματήσει το  κρυφτό και την αποφυγή ανάληψης των ευθυνών του.Απαιτούμε να μάθουμε που πήγαν τα (96.000) Ευρώ που εκταμιεύθηκαν το 2012 και πόσα έχουν εκταμιευθεί το 2013.Θα ζητήσουμε πλήρη απολογισμό των δαπανών που γνωρίζουμε ότι  γίνανε μέχρι σήμερα και φτάνουν τις 62.000 Ευρώ  περίπου και καταγγέλλουμε  πολιτικά αυτή την σπατάλη σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Εμείς με τις μικρές μας δυνάμεις σαν Δημοτικός Συνδυασμός"ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ" και με τη συνεργασία του ΦΛΥΟΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ εξασφαλίζουμε την διατροφή (18) οικογενειών του Χαλανδρίου και ο Δήμος σκορπάει λεφτά σε ενοίκια και έπιπλα και απουσιάζει προκλητικά.
 Μόνο τα ενοίκια που φθάνουν τις 22.000 Ευρώ για τέσσερις μήνες να διέθετε για κοινωνική πολιτική θα ανακούφιζε όλες σχεδόν τις οικογένειες που υποφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.