Πέμπτη 11 Απριλίου 2013


O Δημοτικός Συνδυασμός «ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΙΚΟΣ  ΠΑΝΤΑΖΗΣ» καταγγέλλει. Ο Καλογερόπουλος Θέλει να μετακινήσει τους τσιγγάνους δίπλα στο γήπεδο του Απόλλωνα.

Σήμερα 8 Απριλίου 2013 στο γραφείο του Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ.Καλογερόπουλου πραγματοποιήθηκε «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ Γ.Γ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ (ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ)
  οι Δήμαρχοι Δημήτρης Φωκιανός, Μιλτιάδης Καρπέτας, Παντελής Βλασσόπουλος και Νίκος Χιωτάκης.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Λυκόβρυσης-Πεύκης κος Ι. Θεοδωρακόπουλος και Κηφισιάς κος Β. Βάρσος.
Δεν εκλήθη όμως ο Δήμαρχος  Χαλανδρίου
Ο Νίκος Πανταζής Καταγγέλλει τον Γεν. Γραμματέα της αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής  κ. Καλογερόπουλο για την ανεξήγητη απόφαση του να μην καλέσει στην σύσκεψη   των δημάρχων τον άμεσα εμπλεκόμενο και ενδιαφερόμενο δήμαρχο  Χαλανδρίου, απρέπεια που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του Νίκου Πανταζή ότι θέλει να μετακινήσει τους τσιγγάνους λίγα μέτρα από τον Καταυλισμό σε δημόσιο χώρο στη συνέχεια του Νομισματοκοπείου δίπλα στο γήπεδο του Απόλλωνα από την πλευρά που είναι τοποθετημένοι οι πάγκοι των ομάδων.Τον πληροφορούμε ότι κανένα πρόβλημα δεν λύνεται χωρίς την παρουσία εκείνων που άμεσα ενδιαφέρονται και τους αφορά .Αυτό θα το διαπιστώσει μόνος του στις 14 Μάιου όταν θα πάει να εφαρμόσει την απόφαση βίαιης απομάκρυνσης των Ρομά από τον Καταυλισμό.


Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου
2108032349 - 6944433097

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.