Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Γ ΕΘΝΙΚΗ με 5η στη σειρά Νίκη: Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 71-67!




Νικάμε παντού
Εμφάνιση ομάδας για άνοδο έκανε πάλι η ανδρική ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου στον προτελευταίο της αγώνα στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας, νικώντας τον 2ο της βαθμολογίας Εθνικό Πειραιά με 71-67! Ετσι πέτυχε την 5η στη σειρά νίκη της που την φέρνει στην 6η θέση επί 12 ομάδων και πηγαίνει στο Λουτράκι την επόμενη Κυριακή να ολοκληρώσει την εκπληκτική πορεία της του Μαρτίου-Απριλίου 2013!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας και στους προπονητές μας Α. Καρούτζο και Γ. Στρατάκο, που με τη σκληρή δουλειά, το πείσμα και την πίστη στις δυνατότητες της ομάδας κατάφεραν να ανεβάσουν την ομάδα από την 10 θέση (μετά τον αγώνα και την ήττα στο Κρανίδι) στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας και στα παιδιά των Ακαδημιών που ακολούθησαν την ομάδα στο γήπεδο του Παπάγου και την υποστήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις.

'Ολοι οι παίκτες της ομάδας έπαιξαν με ψυχή και μυαλό στον χθεσινό αγώνα, καθοδηγούμενοι άριστα από τους προπονητές μας Α. Καρούτζο και Γ. Στρατάκο. Να σημειωθεί ότι είχαν να αντιμετωπίσουν μια προκλητική διαιτησία από μεριάς του ενός διαιτητή που φόρτωνε συνεχώς με φάουλ τους παίκτες μας -τα περισσότερα ανύπαρκτα - με τρανταχτό παράδειγμα την αρχή του γ' δεκαλέπτου οπότε με το σκορ στα 35-32 υπέρ μας και τους αντιπάλους να κυνηγούν στο σκορ έδωσαν ένα σερί 5-0 (!) φάουλ εις βάρος της ομάδας και με αποτέλεσμα η ομάδα να παίξει τα 2 σχεδόν τελευταία λεπτά χωρίς Ευαγγελίτση-Λουγιάκη-Μωραϊτη (στον πάγκο με 5 φάουλ)!

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στις δυο ομάδες, με αποτέλεσμα να λήξει ισόπαλο 15-15. Στη συνέχεια η ομάδα μας πήρε την πρωτοπορία στο σκορ και προηγήθηκε με 35-32 στο ημίχρονο, και με μια πολύ καλή εμφάνιση και γερή άμυνα στο 3ο δεκάλεπτο πήρε μια διαφορά 10 πόντων με τελικό σκορ 3ου δεκαλέπτου 55-46. Στο 4ο δεκάλεπτο άρχισε να φαίνεται η κούραση των παικτών μας και με τις διαδοχικές αποβολές με 5 φάουλ των προαναφερθέντων παικτών το σκορ έφτασε στο 66-66 στο 1-1.5 λεπτό πριν τη λήξη. Εκεί όμως οι παίκτες κράτησαν την ψυχραιμία τους προηγήθηκαν, 68-66, 70-67 και με τη βολή του Τ. Κωνσταντώνη στα 20 δεύτερα, τελείωσαν τον αγώνα με 71-67. Η νίκη πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φίλους της ομάδας.

Οι παίκτες μας: Μ. Ευαγγελίτσης 28, Α. Κωνσταντώνης 14(1), Δ. Γιαννάκης 8, Λ. Μπάρτζος 10, Α. Μωραϊτης 3(1), Π. Πετριανίδης 3, Λουγιάκης 3, Λ. Βαρσάμος 2 , Π. Καλόστος, Δ. Κόλλιας, Γ. Ακρίδας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.