Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Μεγαλειώδης εκδήλωση TAE KWODO στο Κάτω Χαλάνδρι



Όταν υπάρχει διάθεση και ικανότητα τότε λίγοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν πολλά.
Δεν γνωρίζετε πιθανά τον Αθλητικό Όμιλο TAE KWODO Χαλανδρίου στο Κάτω Χαλάνδρι που με έδρα την Αποστολοπούλου ετοιμάζει τα παιδιά για το αντίστοιχο άθλημα και το HAPKIDO.
Η ψυχή αυτού του Συλλόγου είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Σιδέρης Γεωργίου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Χαλάνδρι – Αναγέννηση Νίκος Πανταζής»
Σιδέρης Γεωργίου Δημοτικός Σύμβουλος ,προπονητής Α.Ο Χαλανδρίου

Πέρα από τις προπονήσεις και τους τοπικούς αγώνες κάθε χρόνο ο Σύλλογος διοργανώνει ένα σεμινάριο για όλες τις ηλικίες δωρεάν χωρίς την παραμικρή οικονομική βοήθεια στο οποίο διδάσκουν Κορεάτες δάσκαλοι που έρχονται για αυτό τον σκοπό.
Διακόσιοι περίπου αθλητές άνδρες, γυναίκες, παιδιά μαζεύτηκαν στο κλειστό Παπαδάκης στο Κάτω Χαλάνδρι και γέμισαν το στάδιο και τις ψυχές μας με χαρά ,αγαλλίαση, ασιατική πειθαρχία, και φοβερές ασκήσεις.
στάδιο γεμάτο με αθλητές

Η επίδειξη τόσο από την ελληνική ομάδα όσο και από τους Κορεάτες σου έκοβε την ανάσα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γνωστοί και για τα φίλαθλα αισθήματα τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Άρης Νόμπελης, ο αντιδήμαρχος πόλης κ.Κόσσυβας Μιχάλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μάνος Κρανίδης, το μέλος τη Διοίκηση του Γυμναστηρίου Κουρουβακάλης Δημήτρης και ο Νίκος Πανταζής υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου.
Οι επίσημοι θεατές επάνω σειρά Κρανίδης Μάνος, Νόμπελης Αρης, Κόσσυβας Μιχάλης, κατω σειρά Κουρουβακάλης Δημήτρης, Γεωργίου Σιδέρης, Πανταζής Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.