Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Παρέμβαση Νίκου Πανταζή στην ΕΥΔΑΠ για την σύνδεση με τον αγωγό πυρόσβεσης στο κλειστό Γυμναστήριο


Το κλείσιμο των Αθλητικών χώρων του Χαλανδρίου είναι γνωστό σε όλους
Δυστυχώς τα έργα που μπορούσαν να γίνουν εδώ και δύο χρόνια όταν μας  δόθηκε και παράταση λειτουργίας δεν έγιναν. Υπεύθυνος  αποκλειστικά ο πρόεδρος  του Νομικού προσώπου που έπαιρνε μόνο τον μισθό του και αδιαφόρησε για την νόμιμη λειτουργία και την ασφάλεια των Αθλουμένων.  Τώρα άρχισαν και πάλι να κινούνται τα πράγματα αλλά δεν έχουμε και πάλι το ενδιαφέρον της διοίκησης που κάτω από το βάρος της απογοήτευσης τη ήττας δεν δραστηριοποιείται. Η νέα διοίκηση αναλαμβάνει τον Σεπτέμβριο και αν μέχρι τότε δεν γίνουν προσπάθειες θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα με τους Συλλόγους της πόλης στο δρόμο.
Ο Νίκος Πανταζής  ως αιρετός αλλά και ως πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου επισκέφτηκε σήμερα την διεύθυνση της ΕΥΔΑΠ και παρακάλεσε να επιταχυνθούν οι ενέργειες σύνδεσης των αγωγών πυρόσβεσης για να έλθει για έλεγχο η Πυροσβεστική.
Αν όλα πάνε καλά σήμερα θα γίνει η σύνδεση και μένει μετά ο έλεγχος από την Πυροσβεστική.

Θέλω να ευχαριστήσω τον επιβλέποντα μηχανικό του Δήμου κ.Σάλλα ,όχι μόνο γιατί έκανε την δουλειά του άλλωστε αυτό είναι υποχρέωση του αλλά γιατί αφιέρωσε επιπλέον χρόνο για να επιταχυνθεί η σύνδεση με την ΕΥΔΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.