Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Εμπόλεμη ζώνη το ΠΑΣΟΚ. Βενιζέλος: "5η φάλαγγα στο ΠΑΣΟΚ", Μωραΐτης: "Δεν υπάρχει Δράκος στο παραμύθι"

 

 Επίθεση Βενιζέλου εναντίον
 όσων τον αμφισβητούν


Του Γιάννη Πιτταρά
Σκηνές σκληρού ροκ εξελίσσονται εντός του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την σκληρή αντεπίθεση που εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζελος εναντίον όσων τον αμφισβητούν και θέτουν ακομα και θέμα αλλαγής ηγεσίας κάνοντας λόγο για "5η φάλαγγα" που λειτουργεί μεσα στο κομμα.

Είχαν προηγηθεί οι υψηλοί τόνοι απο τον ίδιο τον Ευαγγελο Βενιζελο και η απάντηση στους επικριτές του, αφηνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για εκβιασμούς από στελέχη που θέλουν να μείνουν στην κυβέρνηση ή να μπουν σε αυτήν με τον ανασχηματισμό.
«Μέσα στο ΠΑΣΟΚ υπήρχε μία πέμπτη φάλαγγα, που περίμενε την καταστροφή και την αποτυχία», είπε ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας στους υποψήφιους των ευρωεκλογών, απαντώντας ομως ουσιαστικά σε στελέχη που πρόσκεινται φιλικά στον πρωην Πρωθυπουργό όπως η Φώφη Γεννηματά, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Σιμεών Κεδίκογλου και ο Μιχάλης Καρχιμάκης που με άρθρα τους έχουν θέσει θέμα ηγεσίας.
Ο κ. Βενιζέλος απάντησε κάνοντας λόγο για συνειδητή υπονόμευση, ξεκαθαρίζοντας με νόημα οτι «δεν θα δεχθώ κανένα εκβιασμό, άμεσο ή έμμεσο για τον ανασχηματισμό και την επιλογή των στελεχών που θα μπουν στην κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.