Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Κενό εξουσίας στον Δήμο


Η νέα διοίκηση του Δήμου θα αναλάβει επίσημα το Σεπτέμβριο και μέχρι τότε αυτό που θα μπορούσε κάποιος να της ζητήσει είναι να προετοιμάζεται για να μην χαθεί και άλλος χρόνος μεχρι  να προσαρμοστεί.
Αν σκεφτείς ότι με την ανάληψη της διοίκησης θα κληθεί να παρουσιάσει τον προϋπολογισμό του Δήμου, θα ανοίξουν τα σχολεία στα οποία πρέπει να γίνει η συντήρηση μέσα στο καλοκαίρι, θα ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί που πάλι θα πρέπει να προετοιμαστούν το καλοκαίρι , ταυτόχρονα με όσα τρέχοντα διαχειριστικά θα απαιτούν λύσεις αντιλαμβάνεται κανείς ότι θα δυσκολευτεί πολύ.
Είχαμε ζητήσει γραπτά και προφορικά από τον κ.Ρούσο τον νέο δήμαρχο να βάλει από τώρα ένα δημοτικό σύμβουλο σε κάθε διεύθυνση για να καλύψει το κενό εξουσίας που φυσιολογικά θα δημιουργηθεί ,από την έλλειψη της κουλτούρας ευθύνης που έπρεπε να έχουν οι απερχόμενες διοικήσεις μέχρι να παραδώσουν την εξουσία.
Σήμερα θα περιοριστώ στο αίτημα παρέμβασης της νέας διοίκησης στον Αθλητικό τομέα και στο όσο το δυνατόν πιο γρήγορο άνοιγμα των Αθλητικών χώρων .
Αν δεν τοποθετηθεί από τώρα ανεπίσημα το στέλεχος που θα αναλάβει από τον Σεπτέμβριο τον Αθλητισμό τότε φοβάμαι ότι η άδεια λειτουργίας των χώρων δεν θα εξασφαλιστεί για την νέα χρονιά και θα δημιουργήσει καταστροφικά για το μέλλον των ομάδων αποτελέσματα. Ήδη ο Γυμναστικός θα αγωνίζεται στην Γ Εθνική Μπάσκετ ανδρών και στην Α2 κατηγορία βόλεϊ γυναικών και δεν θα έχει γήπεδο με συνέπεια τον μηδενισμό και τον μέσα σε ένα  μήνα υποβιβασμό .Τον ίδιο κίνδυνο αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες ανεξαρτήτως αθλήματος αφού ακόμη και στα ανοικτά γήπεδα θα απαγορευτούν οι αγώνες.

Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε την νέα  διοίκηση του Δήμου με κάθε τρόπο για το καλό των εκατοντάδων αθλουμένων πολιτών και των Συλλόγων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.