Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ο Νίκος Πανταζής προσκαλεί όλους τους Συλλόγους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς για την δημιουργία συνθηκών κοινής δράσης και συνεργασίας .

Κάλεσμα συλλόγων για κοινή δράση

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο αθλητισμός και ο Πολιτισμός εγκαταλείφτηκαν από την πολιτεία και τον Δήμο. Η κατάσταση στο Χαλάνδρι είναι τραγική γιατί η εγκατάλειψη δεν αφόρα μόνο τους Συλλόγους την περικοπή οποιαδήποτε βοήθειας ,αλλά και την πλημμελή συντήρηση των υπαρχόντων αθλητικών χώρων και τις τεράστιες ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή
Δεν υπάρχει Ολιστικό κέντρο δεν έχει δημιουργηθεί ούτε μια αθλητική εγκατάσταση τα τελευταία είκοσι χρόνια, ίσως και περισσότερο. Όλοι οι γύρω Δήμοι έχουν βρεθεί με θαυμάσιους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς χώρους αν και είναι μικρότεροι και αδυνατότεροι οικονομικά.
Αυτό που συνέβη με την λήξη της θητείας της διοίκησης ήταν πρωτοφανές και οδήγησε στο κλείσιμο όλων των Αθλητικών χώρων με τεράστιες ζημιές στον Αθλητισμό. Σε λίγο θα κινδυνεύσουν και οι παιδικές χαρές που δεν έχουν πιστοποίηση.
Και όμως οι Σύλλογοι Αθλητικοί και Πολιτιστικοί διαπρέπουν χάρις στην εθελοντική προσπάθεια και το μεράκι  πολλών αξιόλογων συμπολιτών μας. Αντί η διοίκηση να σταθεί στο πλευρό τους και να αξιοποιήσει την δραστηριότητα τους κυνήγησε με την ανάθεση των νευραλγικών αυτών θέσεων σε ακατάλληλους και ανίκανους στις περισσότερες φορές ανθρώπους

Επικοινωνήστε μαζί μα ς στο τηλ.6944433097 
και στο e-mail pantazisniko@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.