Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Έλεγχος στον Γυμναστικό Σύλλογο Χαλανδρίου από την επιθεώρηση εργασίας έπειτα από καταγγελία όχι εργαζομένου αλλά των γνωστών αγνώστων νεκροθαφτών του Αθλητισμού στο Χαλάνδρι.


Κουκουλοφόροι χωρίς κουκούλες. Τους ξέρουμε  και αυτούς που εκδικούνται ένα σύλλογο ή έναν παράγοντα που δεν συμπαθούν αλλά και αυτούς που θριαμβολογούν για το γεγονός.

Πόσο διεστραμμένος πρέπει να είναι κάποιος που προσπαθεί να καταστρέψει αντί να σταθεί αλληλέγγυος σε κάθε προσπάθεια που γίνεται απο  πρόσωπα ή συλλόγους ή τουλάχιστον να αποδεχθεί την δική του αδυναμία να ασχοληθεί με τα κοινά.
Δυστυχώς υπάρχουν και σήμερα εκείνοι που αντί να θελήσουν μια κατσίκα δικιά τους επιθυμούν να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα.
Ο Γυμναστικός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της πόλης και ο πιο καλά οργανωμένος και θα επιβιώσει. Στην Γ’ Εθνική του Μπάσκετ Ανδρών ,στην Α2 Εθνική Κατηγορία στο Βόλλει Γυναικών και μέσα στους πενήντα συλλόγους πανελλαδικά στον Στίβο.
Αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν οι έλεγχοι θα γίνουν και στους άλλους συλλόγους τώρα που άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου. Σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση δεν αφήνει περιθώριο στις επιχειρήσεις να λειτουργήσουν σκεφτείτε τι θα συμβεί με τους Συλλόγους που φυτοζωούν και αποτελούν σήμερα την μοναδική δυνατότητα κα καλυφτεί ο ελεύθερος  χρόνος των παιδιών με κάτι ευχάριστο, απαραίτητο για την υγεία τους και γιατί όχι για τους ταλαντούχους και μια ελπίδα να ασχοληθούν και επαγγελματικά με τον Αθλητισμό.

Βέβαια οι άσπονδοι φίλοι μας θα χαρούν αν κλείσουν οι σύλλογοι γιατί χαίρονται μονό με τα δυσάρεστα αλλά έτσι συμβαίνει οι μέτριοι ,οι κομπλεξικοί, χαίρονται μόνο με τις δυσκολίες των άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.