Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Έκπληξη το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών στο Χαλάνδρι. Όχι φυσικά. Έκπληξη ήταν το αποτέλεσμα τη πρώτης Κυριακής


Πολλοί εξεπλάγησαν από το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών στο Χαλάνδρι, ίσως γιατί χρησιμοποιούν το Χαλάνδρι μόνο γι α τον ύπνο και δεν έχουν ενδιαφέρον για τα Δημοτικά και την ζωή της πόλης ,αφού όλη την ημέρα απουσιάζουν λόγω εργασίας.
Για όλους εμάς που είτε εξαιτίας της ενασχόλησης με τα κοινά είτε γιατί συμμετέχουμε σε συλλόγους Αθλητικούς Πολιτιστικούς, είτε γιατί ζήσαμε στο Χαλάνδρι παλαιότερα με Δημοτικές διοικήσεις που κατά διαστήματα ήταν δημιουργικές και πρωτοπόρες ήταν ένα αποτέλεσμα απόλυτα φυσιολογικό γιατί γνωρίζαμε την τραγική κατάσταση, την ανικανότητα των προσώπων που είχαν βασικές θέσεις εξουσίας, η για να είμαι πιο επιεικής βλέπαμε την αδιαφορία για την επίλυση των προβλημάτων και την καθημερινή σχεδόν και φυσική απουσία των υπευθύνων.
 Υπήρχαν αντιδήμαρχοι και διευθυντές βασικών διευθύνσεων που δεν πήγαιναν καθημερινά στην δουλειά τους ή στην καλύτερη πήγαιναν μετά τις 10.00 πμ. Αυτά καταγγέλθηκαν και σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου ,αλλά ο δήμαρχος δέσμιος ισορροπιών δεν μπορούσε να αλλάξει πρόσωπα. Στον Αθλητισμό δυστυχώς δεν αντιμετωπίσαμε απλά την αδιαφορία άλλα την εσκεμμένη εχθρική συμπεριφορά του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού που παρά τις οχλήσεις μας όχι μόνο δεν έκανε απλά την δουλειά για την οποία πληρωνόταν αλλά και παράνομα ευνόησε δικούς του Συλλόγους αγνώστους στην πόλη και εγκατέλειψε τις Αθλητικές εγκαταστάσεις χωρίς άδεια με αποτέλεσμα το κλείσιμο.

 Για να γνωρίζουν όλοι εμείς την καταγγείλαμε αυτή την συμπεριφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο , ακυρώσαμε δικαστικά παράνομες αποφάσεις του προέδρου και στο  τέλος απευθυνθήκαμε και στον εισαγγελέα με αναφορά μας από το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.