Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ο δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο: Άγνωστο πότε θα ξανανοίξει το κολυμβητήριο Χαλανδρίου που έκλεισε γιατί δεν είχε άδεια λειτουργίας!!!

dhmitiko kolymbitirio hlioupolis   Κλειστό παραμένει το τελευταίο διάστημα το κολυμβητήριο του Δήμου Χαλανδρίου, προκειμένου να εκτελεστούν κάποιες εργασίες, έτσι ώστε να μπορέσει να αδειοδοτηθεί.        Το θέμα τέθηκε και σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από την επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Λούλα Καρατζά, η οποία ζήτησε να πληροφορηθεί τις τελευταίες εξελίξεις.         Όπως λοιπόν ειπώθηκε από την Αντιδήμαρχο Άννα – Μαρία Τσικίνη, ενώ οι εργασίες για την κατασκευή τουαλετών για ΑΜΕΑ μέσα στις υφιστάμενες τουαλέτες προχωράνε κανονικά, υπήρξε κοινοποίηση στο Δήμο ενός εγγράφου, σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν στο χώρο κάποια υγειονομικά προβλήματα, με κυριότερο την υγρασία.       Επομένως, τόνισε, είναι απαραίτητο να γίνουν και συμπληρωματικές εργασίες, κάτι όμως που προϋποθέτει την εξεύρεση των χρημάτων και τη δημοπράτηση του έργου.
Κουράσης  Τοποθετούμενος για το θέμα, ο Δήμαρχος Γιώργος Κουράσης παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να μιλήσει για το χρόνο που θα χρειαστεί προκειμένου να ανοίξει και πάλι το κολυμβητήριο.        «Περιμένω να τελειώσει  και να μου πουν ότι τουλάχιστον τελείωσε η πυροπροστασία, να πάω για άλλη μια φορά στον γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης, να του πω ότι το σημαντικότερο θέμα είναι η πυροπροστασία, να τον πείσω να μας δώσει μια προσωρινή αδειοδότηση» ανέφερε. Όσο δε για το χαρτί σχετικά με τα υγειονομικά προβλήματα, εξέφρασε την άποψη ότι δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό, που να μπορεί να επιφέρει και νέα καθυστέρηση.
Καλομοίρης  Ο Δημοτικός Σύμβουλος της «Αντίστασης με τους πολίτες του Χαλανδρίου» Γρηγόρης Καλομοίρης υπενθύμισε την πρόταση να γίνει ένα διάβημα στην πυροσβεστική υπηρεσία, τόσο από τη σημερινή, όσο και από την επόμενη διοίκηση, προκειμένου το πιστοποιητικό πυρασφάλειας να εκδοθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και μαζί μ’ αυτό, να γίνει διάβημα στο γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης. «Για εμάς – είπε- ισχύει η πρόταση που καταθέσαμε. Έγινε αποδεκτή και από άλλες δημοτικές παρατάξεις, μαζί με το Δήμαρχο και ο νέος, ο επόμενος Δήμαρχος, και οι επικεφαλείς των άλλων δημοτικών παρατάξεων, να απευθυνθούμε στο γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης, για να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Ει δυνατόν άδεια μόνιμη, αν δεν είναι δυνατόν, όποια λύση μπορεί να δοθεί, ώστε να επαναλειτουργήσουν το συντομότερο δυνατόν οι αθλητικοί χώροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.