Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Στο προσκήνιο του δήμου Χαλανδρίου και θέμα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο το περίφημο ΤΑΙΠΕΔ που διαχειρίζεται την δημόσια περιουσία.
Στο επίκεντρο τα δύο ΧΕΥ στην Ηρακλείτου μετά τον σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας λίγο πριν το ζαχαροπλαστείο του Χαχάμη και στο γήπεδο Χαλανδρίου το κομμάτι που αποτελεί συνέχεια του αμαξοστασίου από την δεξαμενή νερού μέχρι την Πεντέλης. Για το πρώτο αποφασίσθηκε στο Συμβούλιο η πολυετής μίσθωση με χαμηλό τίμημα και με την αλλαγή χρήσης σε αμαξοστάσιο που είναι επιτυχία της διοίκησης θα υποδεχθεί την υπηρεσία καθαριότητας.
Για το δεύτερο αποφασίσθηκε η συμμετοχή στην διαδικασία αγοράς του αφού πωλείται για την συμπλήρωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.
Κινήσεις απαραίτητες και στην σωστή κατεύθυνση στηρίχθηκαν από την παράταξη μας και με τοποθέτηση αλλά και την ψήφο μας.
Οι δογματικοί του Συμβουλίου υποστήριξαν να μην γίνει καμία συνδιαλλαγή με το ΤΑΙΠΕΔ και να διεκδικηθούν τα ακίνητα δυναμικά.

¨όταν είσαι στην αντιπολίτευση μπορείς να παίρνεις τα όπλα κάθε μέρα χωρίς κόστος ,όταν όμως διαχειρίζεσαι σοβαρά προβλήματα της πόλης οφείλεις να εξαντλείς πρώτα όλα τα νόμιμα μέσα . Στην περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες, επειδή πράγματι και τα δύο ακίνητα είναι απαραίτητα για την λειτουργία της πόλης τότε και εμεί μαζί να μπούμε μπροστά και να τα διεκδικήσουμε δυναμικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.