Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Χαλάνδρι -Πρέβεζα 3-0.-3Χ3 για τον ΓΣ Χαλανδρίου-Το καμάρι του Χαλανδρίου που δεν του δόθηκαν ουτε οι ώρες ομάδας της τελευταίας κατηγορίας για προπόνηση στο κλειστό αν και είναι ομάδα γυναικών και αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην Αθλητική Ιστορία του Χαλανδρίου.συνεχίζει να τιμά την πόλη.

02-11-2014 00:45

κ.Γκάκα ο λόγος πλέον σε εσας.Δεν θέλουμε προνομιακή μεταχείρηση.αλλα διακαιοσύνη.Διεκδικούμε αυτό που πετύχαμε με αγώνες πολλών ετών και ζητάμε την βοήθεια του Δήμου

Περιμένουμε να επανορθώσετε την μεγάλη αδικία που γίνεται στο Βόλλει ,στις γυναίκες ,στον Γυμναστικό.Γνωρίζουμε τις δυσκολίες ,αλλα όποια κριτήρια και αν βάλετε ο Γυμναστικός δικαιούται να πάρει πολύ περισσότερα .

Προτείναμε λύσεις που δεν ζημίωναν τις άλλες ομάδες και τελικά οι ώρες που προτείναμε δόθηκαν σε άλλο σύλλογο.

Το βόλλει γυναικών είναι η μόνη αγωνιστική ομάδα που δεν έχει ούτε μία καλή ώρα προπόνησης .Όλες οι ώρες είναι μεσημέρι που εργαζόμενοι αθλητές δεν μπορούν να παρακολουθήσουν.

Το Βόλλει γυναικών είναι το μόνο τμήμα που δεν πήρε ουτε μία ώρα για τις ακαδημίες που προπονούνται μόνιμα έξω

Υπάρχει ακόμη δυνατότητα.

α)Υπάρχουν ώρες που το γυμναστήριο μένει άδειο.

β)Υπάρχουν ώρες που δόθηκαν στην ενόργανη γυμναστική σε καθημερινή βάση για την χρήση αποκλειστικά και μόνο ακαδημιών και όχι αγωνιστικών τμημάτων ενώ το ίδιος Σύλλογος έχει την αποκλειστική χρήση και αίθουσας του γυμναστηρίου πάλι για ακαδημίες γεγονός που είναι τουλάχιστον προκλητικό και πρέπει άμεσα να το διερευνήσετε και να διαθέσετε αυτές τις ώρες σε αγωνιστικά τμήματα.

γ)Ωρες που  προπονούνται τρεις αθλητές και θα μπορούσε να μοιρασθεί το γήπεδο με ένα δίχτυ με πολύ μικρό κόστος .

δ)Ώρες παιγνιδιών των μικρών ομάδων Προμηθέα και Πακ που έπρεπε  να γίνονται στο Παπαδάκης και μπορούν να διατεθούν στο Βόλλει.

Περιμένουμε την ανταπόκριση σας και είμαστε στην διαθεση του Δήμου για συνεργασία σε καθε αθλητικό του προγραμματισμό εθελοντικά με όλη την ομάδα των προπονητών μας και υπευθύνων των τμημάτων.




3Χ3 για τον ΓΣ Χαλανδρίου
Τρίτωσαν οι νίκες για τον ΓΣ Χαλανδρίου που επικράτησε με 3-0 του Φιλαθλητικού Πρέβεζας για την 3η αγωνιστική του Β ομίλου της Α2 γυναικών. Μία σημαντική νίκη για την ομάδα του Στέλιου Ατσιδαύτη που αγωνίζεται σε ουδέτερο γήπεδο (Παπάγου) και χωρίς πολλές προπονήσεις. 

Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο σοβαρός τραυματισμός της αθλήτριας του Φιλαθλητικού, Χρυσάνθης Μαγκλάρα, που αποχώρησε κλαίγοντας στο 14-13 του πρώτου σετ.  Το Χαλάνδρι είχε πολύ καλό σερβις, πήρε πολλούς άσσους και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην υποδοχή των φιλοξενουμένων. Την παράσταση έκλεψε και η νεαρή Ηλέκτρα Αγριόδημου που χειροκροτήθηκε έντονα κατά την είδοδό της στο δεύτερο σετ.

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-15, 25-22)

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Αρτσιδάυτης): Μαστοράκη, Σκορδίλη, Καραχάλιου, Μαβιλίδη, Τσαρακλή, Μαγκανάρη, Τσουμή (λ) / γεωργίου, Αγριόδημου, Γκότζη, Κουλουμέντα
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Κυριαζής): Μαγκλάρα Γ., Γιάγια, Παναγιωτίδου, Λάσκαρη Τρίγκα, Μπαρμπούδη, Μαγκλάρα Χ., Κοσμίδου (λ) / Σάκκου (λ), Κουμάση, Ντάκουλα, Πεπόνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.