Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ο Γυμναστικός ζητά δικαιοσύνη.Υπαρχει η δυνατότητα λύσεων.Όλα στα χέρια του αντιδημάρχου κ.Γκάκα και της νέας Διοίκησης.Εμείς θέτουμε το απλό ερώτημα θα βοηθήσετε τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό και τιμούν την πόλη ;

Κ.αντιδήμαρχε
Σας γνωρίζουμε ότι η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών πέτυχε την Τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα  και αν συνεχίσει έτσι σύντομα θα γιορτάζουμε την άνοδο στην Α1’ Εθνική Κατηγορία  του Ολυμπιακού ,Παναθηναϊκού ,ΑΕΚ.
Ο λόγος πλέον σε εσάς. Δεν θέλουμε προνομιακή μεταχείριση , αλλά διακαιοσύνη. Διεκδικούμε αυτό που πετύχαμε με αγώνες πολλών ετών και ζητάμε την βοήθεια του Δήμου
Περιμένουμε να επανορθώσετε την μεγάλη αδικία που γίνεται στο Βάλλει ,στις γυναίκες στον Γυμναστικό. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες ,αλλά όποια κριτήρια και αν βάλετε ο Γυμναστικός δικαιούται να πάρει πολύ περισσότερα .
Προτείναμε λύσεις που δεν ζημίωναν τις άλλες ομάδες και τελικά οι ώρες που προτείναμε δόθηκαν σε άλλο σύλλογο.
Το βάλλει γυναικών είναι η μόνη αγωνιστική ομάδα που δεν έχει ούτε μία καλή ώρα προπόνησης .Όλες οι ώρες είναι μεσημέρι που εργαζόμενοι αθλητές δεν μπορούν να παρακολουθήσουν.
Το Βάλλει γυναικών είναι το μόνο τμήμα που δεν πήρε ούτε μία ώρα για τις ακαδημίες που προπονούνται μόνιμα έξω
Υπάρχει ακόμη δυνατότητα.
α)Υπάρχουν ώρες που το γυμναστήριο μένει άδειο.
β)Υπάρχουν ώρες που δόθηκαν στην ενόργανη γυμναστική σε καθημερινή βάση για την χρήση αποκλειστικά και μόνο ακαδημιών και όχι αγωνιστικών τμημάτων ενώ το ίδιος Σύλλογος έχει την αποκλειστική χρήση και αίθουσας του γυμναστηρίου πάλι για ακαδημίες γεγονός που είναι τουλάχιστον προκλητικό και πρέπει άμεσα να το διερευνήσετε και να διαθέσετε αυτές τις ώρες σε αγωνιστικά τμήματα.
γ)Ώρες που  προπονούνται τρεις αθλητές και θα μπορούσε να μοιρασθεί το γήπεδο με ένα δίχτυ με πολύ μικρό κόστος .
δ)Ώρες παιγνιδιών των μικρών ομάδων Προμηθέα και Πακ που έπρεπε  να γίνονται στο Παπαδάκης και μπορούν να διατεθούν στο Βάλλει.

Περιμένουμε την ανταπόκριση σας και είμαστε στην διάθεση του Δήμου για συνεργασία σε κάθε αθλητικό του προγραμματισμό εθελοντικά με όλη την ομάδα των προπονητών μας και υπευθύνων των τμημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.