Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Νίκος Πανταζής:Όχι σε έξι μήνες αλλα ούτε σε έξι χρόνια δεν θα γίνει η μετεγκατάσταση των τσιγγάνων ομαλά χωρίς την βίαιη απομάκρυνση τους που είναι μονόδρομος.Ολα τα άλλα είναι σχεδιασμοί επι χάρτου και κοροιδία τσιγγάνων,περιοίκων,ιδιοκτητών H Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τους τσιγγάνους.Για να γνωρίζετε πως έχει η κατάσταση.Σε έξη μήνες δεν θα έχει αλλάξει τίποτα,πολύ μάλιστα μετά την προσχηματική πρόταση οικοπέδων από την Αποκεντρωμένη.Έτσι θα βρεθούμε και πάλι μπροστά στην αναπόφευκτη χρήση της βίας με ότι κινδύνους συνεπάγεται η έφοδος των ΜΑΤ. Η διοίκηση άνοιξε λογαριασμό και θα χρεωθεί το αποτέλεσμα παρα το γεγονός ότι θα παρουσιάζεται φιλική με τους τσιγγάνους.Η συνεδρίαση απέδειξε για μια ακόμη φορά την αδυναμία όχι μόνο της διοίκησης αλλά και της αντιπολίτευσης να δώσει λύση.

πηγη:  Βασίλης Φουρτούνης
Φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου, όπου συζητήθηκε μετά από επιμονή κατοίκων, το θέμα του καταυλισμού των Ρομά στο Νομισματοκοπείο.
Λίγες μόλις ημέρες μετά τα επεισόδια και την εξάμηνη αναστολή της απόφασης για μετεγκατάσταση του καταυλισμού, κάτοικοι της περιοχής αλλά και ιδιοκτήτες των οικοπέδων όπου βρίσκονται οι Ρομά, ζήτησαν την εφαρμογή της νομιμότητας και την εφαρμογή οριστικής λύσης με την παρέλευση του εξαμήνου , μη κρύβοντας το φόβο τους για νέα πολύχρονη καθυστέρηση.
Η  στάση της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου Σίμου Ρούσσου κατά της μετεγκατάστασης των Ρομά στο όρος Πατέρα, επικαλούμενοι την  « ακαταλληλότητα του χώρου»,  πυροδότησε  έντονες λεκτικές επιθέσεις από τους παρευρισκομένους δημότες.
Αυτό προκάλεσε γενικότερη ένταση ,με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση για αρκετή ώρα  , προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Σίμος Ρούσσος: «Φέρανε  τα κανάλια για να υποδαυλίσουν σύγκρουση»
Η συζήτηση του θέματος ξεκίνησε με την τοποθέτηση του Δημάρχου Σίμου Ρούσσου, ο οποίος προέβη σε ενημέρωση σχετικά με τα γεγονότα που εξελίχθησαν τις προηγούμενες ημέρες.
Αναφέρθηκε στην εντολή κατεδάφισης δώδεκα κτισμάτων στο καταυλισμό, κατ’ εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων, σημειώνοντας ότι με την ουσιαστική παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής και τη συνεργασία της Περιφέρειας, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της αστυνομίας, αποφεύχθησαν τα χειρότερα.
« Παρά το γεγονός, είπε,  ότι κάποιοι θέλανε και υποδαύλιζαν και προσπαθούσανε, φέρνοντας σαράντα κάμερες εκεί, και διαμορφώνοντας το σε θέμα της ημέρας, να διαμορφώσουν μια κατάσταση όπου το Χαλάνδρι θα καιγόταν για καμιά βδομάδα».
Σύμφωνα με το νέο Δήμαρχος της πόλης , « τα χειρότερα θα ήταν, να γινόταν το Κάτω Χαλάνδρι και η συγκεκριμένη περιοχή, πεδίο μάχης» τόνισε.
Αυτό το οποίο έγινε λοιπόν, πρόσθεσε, ήταν ότι «γλιτώσαμε με σαράντα καμένους κάδους, τη μετατροπή της πόλης του Χαλανδρίου και ειδικά εκείνης της περιοχής σε πεδίο μάχης». παρά το γεγονός ότι κάποιοι θέλανε και υποδαυλίζανε και προσπαθούσανε, φέρνοντας σαράντα κάμερες εκεί, και διαμορφώνοντας το σε θέμα της ημέρας, να διαμορφώσουν μια κατάσταση όπου το Χαλάνδρι θα καιγόταν για καμιά βδομάδα».



Παραδέχτηκε ωστόσο ότι λύση δεν δόθηκε. «Γνωρίζετε , είπε , πάρα πολύ καλά ότι είναι ένα θέμα σαράντα ετών, πολύπλοκο και πολυπλόκαμο, και αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί λύση. Όσοι νομίζουν ότι τέτοια πολυπλόκαμα προβλήματα μπορούν να λυθούν με πόλεμο, με ΜΑΤ και με πογκρόμ, ενάντια σε μικρά παιδιά κάνουν λάθος» ανέφερε.
Και ξεκαθάρισε ότι «η Δημοτική Αρχή του Χαλανδρίου δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψει, όσο περνάει από το χέρι της να ποδοπατηθούν μικρά παιδιά στο όνομα οποιασδήποτε σκοπιμότητας».
Σύμφωνα λοιπόν με το Δήμαρχο, πρόκειται για ένα πρόβλημα «τριπλής ταυτόχρονης ομηρίας» :Των ίδιων των Ρομά που ζουν σε άθλιες συνθήκες, των περιοίκων που επιβαρύνονται από αυτή τη συμβίωση και των ιδιοκτητών που δεν μπορούν να αξιοποιήσουν την περιουσία τους.
«Αυτό που έγινε λοιπόν , ήταν ένας πρόσκαιρος συμβιβασμός» συνέχισε, εξηγώντας ότι κατεδαφίστηκαν τα παράνομα κτίσματα που περιγράφονταν στην απόφαση κατεδάφισης, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και κερδήθηκε ένας εύλογος χρόνος προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της μεταστέγασης του καταυλισμού από άλλη βάση.
Συνεχίζοντας, ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τη συνάντηση που είχε με το Γενικό Γραμματέα της Δημόσιας Περιουσίας, παρουσία εκπροσώπων και των ίδιων των Ρομά, και του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης.
«Αυτό το οποίο μπήκε στο τραπέζι, ήταν η αναζήτηση χώρου μεταστέγασης, χώρων μεταστέγασης για την ακρίβεια, με διαφορετικά κριτήρια απ’ αυτά που είχε επιλεγεί στο παρελθόν.
«Γιατί καταλαβαίνει κανένας, ότι αναζητώντας χώρους της τάξης των 15 και 20 και 30 στρεμμάτων, οι επιλογές είναι πάρα πολύ περιορισμένες στο επίπεδο της Αττικής» παρατήρησε.
Αφού ξεκαθάρισε ότι η εύρεση ενός αξιοπρεπή χώρου μετεγκατάστασης είναι απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να αδειάσει ο καταυλισμός το Νομισματοκοπείο, ο Δήμαρχος υποστήριξε ότι ο χώρος που έχει επιλεγεί, στην κορυφή του όρου Πατέρα δεν είναι κατάλληλος για να πάνε εκεί μικρά παιδιά, και δεν έχει ούτε τη συναίνεση των ίδιων των Ρομά.
Άρα λοιπόν, όπως είπε, αυτό που συζήτησε με το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας είναι η αναζήτηση μικρότερων χώρων, διάσπαρτων στην Αττική, οι οποίοι θα μπορούσαν να στεγάσουν λίγες οικογένειες, μειώνοντας τις αντιδράσεις και εξασφαλίζοντας καλύτερη ενσωμάτωση στον κοινωνικό ιστό.
«Αυτή λοιπόν – είπε- την κατεύθυνση θα διερευνήσουμε το επόμενο διάστημα. Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας  θα στείλει αυτό τον κατάλογο αυτών των δημοσίων κτημάτων και θα κάτσουμε να συζητήσουμε, να προτείνουμε, να αποκλείσουμε κλπ, και οι ίδιοι οι Ρομά, και ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Καταλαβαίνει λοιπόν κανένας, ότι δεν είναι εύκολη η λύση στο πρόβλημα αυτό, δεν μπορεί να λυθεί με κραυγές και δεν μπορεί να λυθεί και με βίαιες κινήσεις, που διακινδυνεύουν τη ζωή ανθρώπων».
Στέγασή τους και στο Χαλάνδρι
Πρόταση δε της διοίκησης, συμπλήρωσε, θα ήταν σε μια κατεύθυνση αναζήτησης λύσης με την αξιοποίηση στεγαστικού προγράμματος και τη δημιουργία χώρων μέσα στην πόλη, τουλάχιστον για τους δημότες Χαλανδρίου.
«Αυτό όμως, αυτή τη στιγμή, και θέλω να είμαι ειλικρινής σ’ αυτό, είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί τα πράγματα που αφορούν την ένταξη της περιοχής Πεύκου – Πολίτη στο σχέδιο έχουν δρομολογηθεί, δυστυχώς σ’ άλλη κατεύθυνση, οπότε η διερεύνηση λύσης τέτοιου τύπου αυτή τη στιγμή, θα σήμαινε πολύ δύσκολες επιλογές, τις οποίες θα πρέπει να συζητήσουμε όλοι μαζί» τόνισε.
«Θα μείνουν μέχρι βρεθεί λύση»
Απαντώντας τέλος σε ερώτηση κατοίκου για το τι θα γίνει αν δεν έχει βρεθεί λύση μέσα στο εξάμηνο, ο Δήμαρχος εξήγησε ότι στο σημείο αυτό υπάρχει διάσταση απόψεων με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Ξεκαθάρισε όμως ότι ο Δήμος Χαλανδρίου δεν πρόκειται να συναινέσει με τη μετεγκατάσταση τους στο όρος Πατέρα.
«Συναίνεση για να στείλουμε ανθρώπους στα βουνά και τα λαγκάδια, για να τους βάλουμε κίτρινα αστέρια, απ’ αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο, δεν πρόκειται να πάει κανένας» υπογράμμισε. Έτσι λοιπόν, στο ερώτημα τι θα γίνει μετά το εξάμηνο, ο Δήμαρχος απάντησε «θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε», προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων από τους παρευρισκομένους κατοίκους.
Θεοδωράκος: «Μην είστε× Δήμαρχος των τσιγγάνων και της ανομίας»
Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις κατοίκων και ιδιοκτητών. Πέρα λοιπόν από τα παράπονα που ακούστηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της γειτνίασης των κατοικιών τους με τον καταυλισμό, μεταξύ των οποίων και η καύση καλωδίων, δεν έλειψαν και οι καταγγελίες.
Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Η Νομιμότητα» κ. Θεοδωράκος υποστήριξε ότι ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Παττακός έφερνε τους Ρομά από άλλες περιοχές και τους έκανε παράνομα δημότες.
Ο κ. Θεοδωράκος υπογράμμισε ακόμα ότι τα οικόπεδα στα οποία είναι εγκατεστημένοι οι Ρομά έχουν αγοραστεί από τους ιδιοκτήτες τους εδώ και πολλά χρόνια, οι οποίοι δεν μπορούν όμως να τα αξιοποιήσουν, παρά τις συνεχείς δικαστικές αποφάσεις για αποβολή των Ρομά και κατεδάφιση του καταυλισμού.
Κάλεσε δε τον κ. Ρούσσο, «να μην είναι Δήμαρχος των τσιγγάνων και της ανομίας», αλλά να γίνει «Δήμαρχος της νομιμότητας».
Λούλα Καρατζά: Πόσοι είναι οι Ρομά;
Οι τοποθετήσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ξεκίνησαν με την επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Λούλα Καρατζά, η οποία προέβλεψε ότι το χρονικό διάστημα των έξι μηνών θα περάσει άπρακτο  Γι’ αυτό επισήμανε την ανάγκη να υπάρξει ένα σχέδιο για την αξιοποίηση αυτού του εξαμήνου, τονίζοντας ότι σ’ αυτό πρέπει να είναι όλοι μαζί.
Πρότεινε δε οι ενέργειες του Δήμου να ξεκινήσουν από την καταγραφή του αριθμού των Ρομά, ώστε να καθοριστεί το εύρος του προβλήματος. «Να καθορίσουμε τον αριθμό τους. Να δούμε τι υπάρχει σε δυνατότητες. Αυτή είναι η θέση της παράταξης μας» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Άγγελος Νταβίας: Τι δαμαρτύρεστε; Το ξέρατε 
Ακολούθησε η παρέμβαση του επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε Πορεία» Άγγελου Νταβία, ο οποίος τόνισε ότι η παράταξη της πλειοψηφίας εκλέχθηκε, έχοντας μια συγκεκριμένη θέση για το θέμα, η οποία είναι διαφορετική από αυτή της διοίκησης που απήλθε.
«Αυτό είναι μια διαπίστωση δημοκρατική, που πρέπει να γίνει κατανοητή. Και πρέπει να γίνει κατανοητή, κυρίως απ’ όσους έρχονται με το επιχείρημα ότι υπήρχε μια διατυπωμένη και δρομολογημένη κατάσταση και ανεκόπη. Μ’ αυτό ψήφισε ο λαός να γίνει» ανέφερε.
Όμως, πρόσθεσε, είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει κανείς που να υπερασπίζεται την υπάρχουσα κατάσταση, άσχετα από τα διαχρονικά λάθη και παραλείψεις.
«Άρα – είπε- είναι εντελώς άδικο, αλλά είναι και αναποτελεσματικό στη διαδικασία εξεύρεσης λύσης να θεωρείται ότι έπρεπε αυτή η διοίκηση, να μην αναζητήσει, να μην μπει στη διαδικασία τουλάχιστον, να αναζητήσει λύσεις συμβατές με την ταυτότητα της. Μα άμα δεν το έκανε θα ήταν εντελώς ανακόλουθη και γι’ αυτό θα έπρεπε να την κριτικάρουμε όλοι οι δημότες».
Σημείωσε τέλος ότι το θέμα δεν μπορεί να λυθεί με βίαιο τρόπο. «Πρέπει να μπούμε σε μια άλλη λογική. Και αυτή η λογική είναι ένας διάλογος αναζήτησης σύντομης λύσης» ανέφερε . Και κάλεσε τους κατοίκους να ζητήσουν από τη διοίκηση να γίνει «καλή αυτοδιοίκηση», να κάνει δηλαδή τη δική της δουλειά.
«Και δική της δουλειά είναι, να δει πώς πολεοδομικά, με τα πολεοδομικά εργαλεία, μ’ όποια εργαλεία θα μας εισηγηθεί όταν τα έρθει η ώρα, ο Αντιδήμαρχος και ο Δήμαρχος, μπορούμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα» κατέληξε.
Γιώργος Κουράσης: Ποτέ δεν έχουν πληρώσει οι Ρομά 
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και τέως Δήμαρχος,  Γιώργος Κουράσης,  υποστήριξε ότι κανένας εκ των Ρομά δεν θέλει να φύγει από το Χαλάνδρι.
«Νιώθουν «Χαλανδραίοι», χωρίς βεβαίως υποχρεώσεις, γιατί δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα Ευρώ, ούτε στο Δήμο, ούτε στο κράτος, ούτε πουθενά, και γι’ αυτό με τόσο μεγάλη ευχέρεια καίνε και κάδους, και αύριο θα κάψουν και το Χαλάνδρι, γιατί έτσι πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν» ανέφερε.
Τόνισε ακόμα ότι καλό θα ήταν σε όποιες συναντήσεις γίνονται, να εκπροσωπούνται και οι ιδιοκτήτες και οι περίοικοι, επισημαίνοντας ότι είναι και αυτοί άμεσα ενδιαφερόμενοι, ενώ μίλησε για τις ενέργειες της Δημοτικής του Αρχής για την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης, η οποία και προχωράει.
«Εκεί λοιπόν θα έμπαιναν, εκ των πραγμάτων, και θα μπουν, κάποια πράγματα στη θέση τους. Δεν είναι δυνατόν να προχωράμε και να συζητάμε γι’ αυτό το θέμα, χωρίς να εντάσσεται η περιοχή στο σχέδιο πόλη» σημείωσε.
Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος μέσα στα διοικητικά όρια του Δήμου Χαλανδρίου για να μετεγκατασταθούν οι Ρομά, αφού όπως είπε αυτή τη στιγμή υπολείπονται χώροι πρασίνου, χώροι αθλοπαιδιών και χώροι αναψυχής.
Όσο για τη λύση που προτείνει η διοίκηση, ο κ. Κουράσης υποστήριξε ότι είναι πολύ χρονοβόρα «και όχι οι έξι μήνες δεν θα επαρκέσουν, αλλά για χρόνια πολλά, θα είμαστε στην ίδια ακριβώς θέση».
Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι σαν διοίκηση είχε αποδεχτεί την πρόταση για το όρος Πατέρα, επειδή θεωρεί ότι θα μπορούσε να φτιαχτεί εκεί ένα άτυπο χωριό των Ρομά, κατά το πρότυπο άλλων ευρωπαϊκών χωρών.
Στάθης Ανδρεόπουλος: Ευθύνεται ο Κουράσης
Το κύριο βάρος της ευθύνης το φέρει η απελθούσα διοίκηση, σύμφωνα με τον επικεφαλής της «Φιλικής Πόλης» Στάθη Ανδρεόπουλο. Και αυτό επειδή, όπως υποστήριξε, είχε τη χρυσή ευκαιρία να επιβάλει λύσεις και δεν το έκανε.
Απευθυνόμενος στο νέο Δήμαρχο , κ. Ρούσσο , παρατήρησε ότι καλείται αυτή τη στιγμή να παίξει το ρόλο του διαιτητή ανάμεσα σε δύο αντιμαχόμενες πλευρές αλλά  πρέπει να θυμάται ότι είναι Δήμαρχος όλων των πολιτών, και να έχει ίσες αποστάσεις και από τους δύο, κάνοντας λόγο για μεροληπτική, μέχρι στιγμής, στάση.
 «Υπάρχει – συνέχισε – ένας άτυπος εκβιασμός. Είναι ο εκβιασμός, τον οποίο τον βλέπουμε πολλές φορές. Υπάρχουν πολλοί, οι οποίοι δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά τους, να χρησιμοποιήσουν ηλικιωμένους, να τους προτάξουν, όχι μόνο στη δικιά μας περίπτωση, παντού, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις σκοπιμότητες τους. Όταν λοιπόν, έρχεται η Πολιτεία να εκτελέσει τους νόμους και λέμε θα προτάξουμε τα παιδιά μας, τότε συμπεριφερόμαστε ως κοινοί εκβιαστές. Άρα αυτό εμείς δεν μπορούμε να το δεχτούμε».
Θα πρέπει λοιπόν, τόνισε, να γίνει ξεκάθαρο από τον ίδιο το Δήμαρχο, ότι δεν θα υπάρξει άλλη παράταση.
«Δηλαδή αν μέσα στο εξάμηνο δεν δεχτούν οι εκπρόσωποι των Ρομά κάποια λύση, τότε η μόνη λύση είναι το όρος Πατέρα» σημείωσε.
Όσον αφορά τέλος τα όσα λέγονται περί ακαταλληλότητας του χώρου, ο κ. Ανδρεόπουλος αναρωτήθηκε αν ο σκουπιδότοπος στον οποίο ζούνε αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος, από τους όρους διαβίωσης του βουνού.
«Και θα μπορούσατε, εκτελώντας στην απόφαση αυτή, και μεταφέροντας με τις υπάρχουσες υποδομές, για έξι μήνες εκεί, τους Ρομά, να διερευνήσετε όλες τις άλλες εναλλακτικές για την ένταξη της ευπαθούς αυτής κοινωνικής ομάδας, είτε μέσα στα όρια του Δήμου Χαλανδρίου, είτε μέσα στα όρια της Αττικής» κατέληξε.
Γιώργοε Θωμάς: Αποτρεπτική σε λύση η στάση του Δημάρχου
Την άποψη ότι η απόφαση για τη μετεγκατάσταση των Ρομά στο όρο Πατέρα πάρθηκε για να μην υλοποιηθεί, εξέφρασε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η πόλη μας» Γιώργος Θωμάς, εξηγώντας ότι δεν τηρούνται μια σειρά από όρους που προβλέπουν οι διεθνείς νόμοι και συμβάσεις.
Εξέφρασε επίσης το φόβο, ότι η στάση του νέου Δημάρχου, πιθανόν θα ενθαρρύνει τους Ρομά στο να μην συναινέσουν σε καμία λύση, ενώ θα μπορούσε να λειτουργήσει ως διαπραγματευτικό χαρτί.
«Η άποψη μου είναι ότι δύσκολα θα βρεθεί λύση» συνέχισε, επισημαίνοντας το γεγονός ότι ο Δήμος Χαλανδρίου δεν έχει κατάλληλους χώρους για τη μετεγκατάσταση τους.
Σίμος Ρούσσος : Θέλουν κι αυτοί
Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με το Δήμαρχο Σίμο Ρούσσο να τονίζει ότι και οι ίδιοι οι Ρομά αποδέχονται και το ζήτημα της μετεγκατάστασης και το ζήτημα του να σπάσει ο καταυλισμός. Ενημέρωσε παράλληλα ότι περιμένει εντός των ημερών λίστα με ακίνητα από το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας, προκειμένου να αρχίσει να γίνεται πλέον συζήτηση επί συγκεκριμένων ακινήτων, ενώ σχετικά με την ανάγκη καταμέτρησης τους, ανέφερε ότι ήδη έχει ξεκινήσει οι σχετικές ενέργειες από τις υπηρεσίες του Δήμου.
«Δεν ξεκινάμε από το μηδέν» υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι έχει ήδη διαμορφωθεί ένα πλαίσιο, με βάση το οποίο θα κινηθεί η διοίκηση.
Επισήμανε τέλος ότι δεν θα ήταν σοβαρό η Δημοτική Αρχή να δεσμευτεί για πράγματα που δεν περνάνε από το χέρι της, όπως για παράδειγμα η ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης ή η ανατροπή της αλλαγής του γενικού πολεοδομικού, που πρέπει να περάσουν από συγκεκριμένες χρονοβόρες διαδικασίες.
Επομένως, όπως είπε, δεν θα μπορούσε να πει ότι πάει σ’ αυτή τη λύση, χωρίς να έχει μετρήσει ακριβώς τις επιπτώσεις και ως το χρονοδιάγραμμα και ως προς την αποτελεσματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.