Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Χαλάνδρι να λειτουργήσουν ξανά τα Νομικα Πρόσωπα Αθλητισμού-Πολιτισμού- Αλληλεγγύης

Επανίδρυση νομικών προσώπων του Δήμου
 ζητά ο Νίκος Πανταζής

Δυστυχώς αυτό που κάτω από την πίεση των εργαζομένων και την απειλούμενη μείωση του προσωπικού του Δήμου κυρίως από τα νομικά πρόσωπα μας ανάγκασε να καταργήσουμε τα Νομικά πρόσωπα και την ένταξη των δραστηριοτήτων τους σε Διευθύνσεις του Δήμου σήμερα το πληρώνουμε με δυσλειτουργία βασικών υποδομών του Δήμου.
Οι διευθύνσεις πάρα την στελέχωση με το  υπαλληλικό δυναμικό των νομικών προσώπων έχουν μια αδυναμία να ανταποκριθούν πολλές φορές γιατί  δεν γνωρίζουν το αντικείμενο που καλούνται να υπηρετήσουν και επιπλέον γιατί ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός δεν μπορεί να περιορισθεί στις τυπικές νομικές και κανονιστικές αγκυλώσεις που δύσκολα παρακάμπτει και ο πιο καλός υπάλληλος.
Ο Αθλητισμός έχει την δική του δυναμική και ταχύτητα, απαιτεί γρήγορες αποφάσεις ελαστικότητα, ανθρώπους γνώστες και έμπειρους και δεν έχει χρόνο να περιμένει ποτέ θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο .

Αυτή την αδυναμία των διευθύνσεων  να ανταποκριθούν επειδή δεν γνωρίζουν ή στην χειρότερη περίπτωση όταν προσπαθούν να αποδείξουν την ικανότητα τους παίρνοντας αποφάσεις που βλάπτουν αυτό που υποτίθεται ότι υπηρετούν ,μπορούμε να την μετριάσουμε με την επανασύσταση των νομικών προσώπων. Ταυτόχρονα θα ενεργοποιήσουμε το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας που σήμερα μεγαλουργεί με τους Αθλητικούς Συλλόγους του Χαλανδρίου να τιμούν την πόλη σε όλη την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.