Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Αγριο ξύλο με τους γνωστούς αγνώστους

Συγκρούσεις κουκουλοφόρων με μέλη του ΠΑΜΕ


Πρωτοφανούς αγριότητας σύρραξη ανάμεσα σε μέλη του ΠΑΜΕ και κουκουλοφόρους σημειώθηκε το μεσημέρι- για περίπου 1 ώρα- στην πλατεία Συντάγματος, με την αστυνομία θεατή! Οι συγκρούσεις ήταν σώμα με σώμα, με άνδρες από τις δύο πλευρές να συγκρούονται με κοντάρια, να εκτοξεύουν πέτρες, ενώ οι κουκουλοφόροι εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ εναντίον διαδηλωτών.

Ομάδα περίπου 500 κουκουλοφόρων εμφανίστηκε, στις 14.40, από την πλευρά της οδού Σταδίου και επιτέθηκε με πέτρες και μολότοφ εναντίον των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ. Η περιφρούρηση του ΠΑΜΕ απάντησε και σημειώθηκαν σκληρές συγκρούσεις, με εκτόξευση μαρμάρων, ξύλων και πετρών. Το επίκεντρο των συγκρούσεων σε πρώτη φάση ήταν η συμβολή των οδών Αμαλίας και Β. Γεωργίου.

Στις 15.10, ομάδα μελών του ΠΑΜΕ, κραδαίνοντας κοντάρια, αντεπιτέθηκε από τη Σταδίου προς την Β. Γεωργίου εναντίον των κουκουλοφόρων, οι οποίοι απάντησαν τρέποντάς τους σε φυγή.

Οι συγκρούσεις ήταν απίστευτης αγριότητας, καθώς οι δύο πλευρές συγκρούστηκαν με εξαιρετικά βίαιο τρόπο. Κουκουλοφόροι, μάλιστα, τράβηξαν σε σημείο που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι, απέναντι από το ξενοδοχείο King George, μέλη του ΠΑΜΕ και τα ξυλοκόπησαν ανηλεώς, με κίνδυνο ακόμα και για απώλεια ζωής!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.