Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Επιτέλους ξυπνήσαμε η ΕΠΟ αποφασίζει σαν Σολομώντας.Όλοι ευχαριστημένοι


Η ΕΠΟ αποφασίζει...
Πρωτάθλημα με 18 ομάδες αποφάσισε η Σούπερ Λιγκ!

Την διεξαγωγή τoυ πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ με 18 ομάδες αποφάσισαν οι συνεταιροί της καθώς δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε άλλη λύση! Ετσι σύμφωνα με το σκεπτικό τους Λάρισα, Πανσερραϊκός, Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας θα επανέλθουν στην μεγάλη κατηγορία. Πάντως αντίθετη και με τον ΚΑΠ και με το Νόμο είναι η συγκεκριμένη απόφαση, για την οποία τον τελευταίο λόγο έχει η Ελληνική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα στη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας την Τρίτη, ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης έριξε στο τραπέζι την εξής πρόταση: για να αποφευχθούν οι τριβές καθώς και νέες δικαστικές διαμάχες που ενδεχομένως να προκύψουν, αντί να ψάχνει η διοργανώτρια για το «ζευγάρι» που θα πάρει τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας (Λάρισα και Σέρρες ή Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας), να εισηγηθούν στην ΕΠΟ την αύξηση των ομάδων σε 18 ώστε να μπουν και οι τέσσερις σύλλογοι στο πρωτάθλημα και να είναι άπαντες ικανοποιημένοι.

Η απόφαση αυτή, αποτελεί ουσιαστικά εισήγηση προς την ΕΠΟ, η οποία και θα έχει τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση. Μάλιστα, επιτροπή αποτελούμενη από τον γενικό διευθυντή της λίγκας, Πατρίκ Κομνηνό, το νομικό σύμβουλο, Γιάννη Οικονομάκη και τους Γιάννη Μώραλη, Γιώργο Χριστοβασίλη και Γιάννη Κόντη, αναμένεται να επισκεφτούν σήμερα (Τετάρτη) το πρωί τον Σοφοκλή Πιλάβιο και να του θέσουν επισήμως την εισήγηση της λίγκας. Την τελική απόφαση θα λάβει το Δ.Σ. της ΕΠΟ που θα συνεδριάσει εντός των προσεχών ημερών.

Παράλληλα, η Σούπερ Λίγκα προγραμμάτισε έκτακτη Γενική Συνέλευση για την προσεχή Παρασκευή, ώστε οι εξελίξεις να λάβουν επίσημη μορφή.

Οι εκπρόσωποι της Λάρισας, της Δόξας Δράμας, του Λεβαδειακού και του Πανσερραϊκού πρότειναν το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 18 ομάδες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.