Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΥΠΕΣ: Αποκομιδή το τριήμερο αλλιώς απολύσεις


Διαφωνούμε με τις απειλές στηρίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων και τον δημόσιο χαρακτήρα της περισσυλογής των σκουπιδιών αλλα και το δικαίωμα όλων  να απολαμβάνουν απο το δημόσιο την ανταπόδοση των χρηματων που λαμβάνει με αντίστοιχο έργο.


Νέες «απειλές» κατά των εργαζόμενων στην καθαριότητα εκτόξευσε σε σημερινές τηλεοπτικές συνεντεύξεις* του ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος.

Ο κ. Κουκουλόπουλος είπε ότι είναι έτοιμη η σχετική ρύθμιση για την κατάργηση των οργανισμών καθαριότητας των δήμων και θα κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα σε περίπτωση που οι εργαζόμενοι δεν συνδράμουν στην αποκομιδή των απορριμμάτων το επόμενο τριήμερο.

Να σημειωθεί ότι κατάργηση των οργανισμών για την οποία είχε μιλήσει και ο Χάρης Καστανίδης, σημαίνει απολύσεις ή το λιγότερο εφεδρεία.

Πάντως, πηγές του υπουργείου διευκρίνιζαν στην aftodioikisi.gr ότι αν υπάρξει τέτοια ρύθμιση αυτή δεν είναι δυνατόν να ενταχθεί στο πολυνομοσχέδιο καθώς η προθεσμία για την κατάθεση τροπολογίων έληξε στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.