Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Γ.Σ. Χαλανδρίου — Τμήμα Μπάσκετ.ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ 73-74 ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! Την επόμενη αγωνιστική (26-3-2012, 21.45) η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας σε αγώνα χωρίς αύριο την ομάδα του Παπάγου. Σας καλούμε όλους να συμπαρασταθούμε στην ομάδα μας!

ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ 73-74 ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! Η πολύ καλή εμφάνιση της ανδρικής ομάδας του Γ.Σ. Χαλανδρίου για πάνω από 35' δυστυχώς δεν έφτασε να δώσει τη νίκη στην ομάδα μας στον αγώνα με τον Τυφώνα στο Ηράκλειο στις 19-3-2012! Η ομάδα κόλλησε στο τελευταίο δίλεπτο, έχασε πάνω από 6 (!) βολές και άφησε όλες τις επιθέσεις στους αντιπάλους που κατάφεραν να γυρίσουν ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας ήταν μπροστά με 10 πόντους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα! 55'' πριν το τέλος το σκορ ήταν στα 72-67 υπέρ μας, στα 31'' οι διατητές έδωσαν ένα φάουλ - που ήταν αντιαθλητικό - ως απλό υπέρ μας, χάσαμε τη μια βολή και με τρίποντο των αντιπάλων, χαμένες βολές δικές μας, δίποντό τους, πάλι χαμένες βολές δικές μας και τελικό δίποντο 3.4'' πριν το τέλος οι αντίπαλοι πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στον αγώνα και πήραν τη νίκη, κάτι που φαινόταν απίθανο με βάση την εμφάνισή μας, τη ροή του αγώνα, αλλά και τις ευκαιρίες που είχαμε να τελειώσουμε τον αγώνα. Η ομάδα είχε κάνει πολύ καλή εμφάνιση στα πρώτα τρια δεκάλεπτα, με ένα εξαιρετικό Ηλία Εμίρη και πολύ καλούς τους Μιχάλη Σβορώνο και Παναγιώτη Πετριανίδη και προηγήθηκε με 37-32 στο ημίχρονο. Δυστυχώς δεν υπήρχε σημαντική βοήθεια από τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας και στα τελευταία δευτερόλεπτα η ομάδα έμεινε από δυνάμεις και δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη που της άξιζε με βάση την εμφάνισή της!

Επαιξαν οι παίκτες μας Η. Εμίρης 28 (5 τρ), Μ. Σβορώνος 15, Π. Πετριανίδης 18 (2τρ) , Α. Μωραϊτης 5 (1τρ), Π. Θέος 3 (1τρ), Α. Ζαχαρόπουλος, Ν. Γραμματόπουλος, Ν. Παπαδέας, Δ. Κορώνης, Δ. Σταθιάς. Προπονητής μας ο Α. Καρούτζος με βοηθό τον Γ. Στρατάκο.



Δυο λόγια για τη ΔΙΑΤΗΣΙΑ, η οποία, μετά το Γαλάτσι, ήταν πάλι απαράδεκτη! Τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος είναι φανερή πλέον η -αν μη τι άλλο- ανεπάρκεια των ανθρώπων αυτών να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος! Διατητές οι οποίοι κάνουν λάθη στην εφαρμογή των κανονισμών, οι οποίοι φτάνουν στο σημείο να βρίζουν παίκτες μας γνωστής αξίας και να τους φοβερίζουν ότι θα τους τελειώσουν (!!) και οι οποίοι εκβιάζουν την ομάδα μας να μην κάνει ένσταση για προφανή παράβαση των κανονισμών εκ μέρους τους γιατί θα πάρουν τα δελτία παικτών μας που διαμαρτυρήθηκαν στο τέλος για τις αποφάσεις τους (!!) απαξιώνουν το άθλημα και προκαλούν τόσο τους αθλητές όσο και τις ομάδες που μοχθούν για να πετύχουν τους στόχους τους με σκληρή προσπάθεια!

Παρόλη την ήττα, η τελική κατάταξη της βαθμολογίας και η συμμετοχή μας στα play-off εξαρτάται από την δική μας απόδοση στους τελευταίους 3 αγώνες που περιλαμβάνουν δυο ντέρμπυ στην έδρα μας με ομάδες που έχουν σήμερα ένα βαθμό παραπάνω από την ομάδα μας, δηλαδή τον Παπάγο (επόμενη αγωνιστική) και την Πεντέλη (τελευταία αγωνιστική)!



Στην βαθμολογία - 3 αγωνιστικές πριν το τέλος - προηγούνται οι ομάδες του Κορωπίου και του Γαλατσίου (40 βαθμοί) και ακολουθούν οι ομάδες του Παπάγου, του Ζωγράφου, της Πεντέλης (39 βαθμοί), έναντι των 38 που έχει η ομάδα του ΓΣ Χαλανδρίου!


ΝΙΚΗ 81-78 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΚΑΙ 4Η ΘΕΣΗ!

Πολύ καλή εμφάνιση για 3 δεκάλεπτα και νίκη στον 22ο αγώνα της ομάδας μπάσκετ του ΓΣ Χαλανδρίου στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ (15 νίκες, 7 ήττες) με 81-78 επί του Αργοναύτη Τριγλιάς στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ν. Πέρκιζας! Η ομάδα έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο α' δεκάλεπτο οπότε και προηγήθηκε με 26-12 της ομάδας της Ραφήνας, ενώ συντήρησε τη διαφορά στο β' δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα το α' ημίχρονο να λήξει με σκορ 43-29 υπέρ της ομάδας μας! Πολύ καλή παρουσία και στο τρίτο δεκάλεπτο οδήγησε σε περαιτέρω αύξηση της διαφοράς μέχρι τους 20 πόντους (64-45)! Η χαλάρωση που επεκράτησε στους παίκτες μας στο δ' δεκάλεπτο σε συνδυασμό με τη μεγάλη ευστοχία των αντιπάλων μηδένισε τη διαφορά στα 2 λεπτά πριν το τέλος με σκορ 70-70! Εκεί η ομάδα σοβαρεύτηκε και με οδηγό τον Μ. Σβορώνο έφτασε στη νίκη με 81-78.



Επαιξαν οι παίκτες μας Μ. Σβορώνος 21 (6δ, 9β), Η. Εμίρης 16 (3 τρ, 3 δ, 1β), Π. Πετριανίδης 16 (1τρ, 3 δ, 7β) , Α. Μωραϊτης 11 (1τρ, 4δ), Ν. Παπαδέας 7 (1τρ, 1δ, 2β), Α. Ζαχαρόπουλος 6 (3δ), Ν. Γραμματόπουλος 4 (1δ, 2β), Π. Θέος, Π. Κουτρούλης, Δ. Γιαννάκης (ο οποίος και τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο). Προπονητής μας ο Α. Καρούτζος με βοηθό τον Γ. Στρατάκο.



Η ομάδα, παρά την απουσία του Π. Απέργη, απέδωσε πολύ καλά για τρια δεκάλεπτα, αλλά έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να συνέλθει και με τρίποντα να επιστρέψει στο παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο. Πολύ καλή η παρουσία των περισσότερων παικτών που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι, που είναι πολύ ενθαρρυντικό γεγονός για τους πολύ δύσκολους αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑ.



Στην βαθμολογία - 4 αγωνιστικές πριν το τέλος - προηγούνται τώρα οι ομάδες του Κορωπίου και του Γαλατσίου (38 βαθμοί) και ακολουθούν οι Παπάγου, ΓΣ Χαλανδρίου, Ζωγράφου, Πεντέλη (37 βαθμοί). Αυτές οι 6 ομάδες διεκδικούν τις 5 πρώτες θέσεις που οδηγούν στην πρωτιά και στα play-off.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.