Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Πεύκο Πολίτη Κοροϊδεύουν τους πολίτες

Στις 20 Οκτωβρίου 2011 η Οικονομική επιτροπή του Δήμου Χαλανδρίου επέλεξε τον Μελετητή της ένταξης του Πεύκο Πολίτη κ.Ιωνά.
19 Μαρτίου 2012 κάτοικοι και Νίκος Πανταζής στο Δημοτικό Συμβούλιο έκπληκτοι διαπιστώνουν ότι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Βάσιος δεν υπέγραψε ακόμη την σύμβαση με τον Μελετητή για να αρχίσει την μελέτη. Πέντε (5)μήνες χαμένοι από την απραξία για να μην χρησιμοποιήσω άλλη βαρύτερη έκφραση του κ.αντιδημάρχου.

Οι Κάτοικοι κληρονόμοι δεύτερης γενιάς γιατί οι πρώτοι δικαιούχοι πέθαναν περιμένουν πενήντα χρόνια για να αξιοποιήσουν την περιουσία τους αλλά η διοίκηση του Δήμου τους κοροιδεύει.

Εμείς λέμε το Πεύκο Πολίτη μπορεί να μπει στο σχέδιο μέσα στην θητεία της σημερινής Διοίκησης. Αν δεν μπει θα φταίει απόλυτα η σημερινή διοίκηση .

Καταγγέλλουμε τον κ.Βασιο και την Διοίκηση επιπλέον γιατί έδωσε κατευθύνσεις στο Ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας που αναθεωρείται χωρίς να πάρει την γνώμη της αντιπολίτευσης.

Ζητάμε συνάντηση δημάρχου ,παρατάξεων, μελετητή, κατοίκων στο Κέντρο Νεότητας για να αποδείξουμε ότι αυτό που λέμε είναι πέρα για πέρα ρεαλιστικό και να δεσμευτούμε όλοι ότι δεν θα επιτρέψουμε άλλη καθυστέρηση της ένταξης.


Ζητάμε άμεση αλλαγή του κ.Βάσιου και αντικατάσταση του από τον κ.Κρανίδη δημοτικό σύμβουλο της Διοίκησης που είναι μηχανικός και σχετικός με το αντικείμενο.

Νίκος Πανταζής
Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.