Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Αγαπητή Πλατεία δεν είμαστε θυμωμένοι αλλά ζητάμε να δείτε και εσείς .Τι συμβαίνει με το Γυμναστήριο και με την πολιτική συμπεριφορά του προέδρου.

Aγαπητέ Άγγελε


Η διαμαρτυρία του Γυμναστικού σου είναι γνωστή και από την διοικούσα επιτροπή του Μπάσκετ.

Ο πρόεδρος του Γυμναστηρίου όμως χρεώνεται με μια σειρά ανεξήγητων πράξεων που με προβληματίζουν και λόγω της σχέσης που είχα μαζί του αλλά και γιατί γνωρίζει το αντικείμενο συνεπώς συνειδητά ενεργεί.

1)Προσπάθησε να φέρει στο Γυμναστήριο το γνωστό Σύλλογο του Χόκεϋ!!!!

2)Έστειλε γυμναστές του Δήμου να κάνουν ΤΕΣΤ στα Δημοτικά για αθλητές Στίβου για λογαριασμό του συγκεκριμένου συλλόγου (ενέργεια πρωτοφανή για τα αθλητικά δεδομένα)

3)Προσπάθησε πάλι με τον προαναφερόμενο Σύλλογο λειτουργήσει τμήμα Τοξοβολίας στο γήπεδο Μπιτς βόλεϊ που ο Γυμναστικός με δικά του έξοδα έφτιαξε.

4)Έδωσε ολόκληρη αίθουσα για την ενόργανη γυμναστική νέου συλλόγου που έχει πρόεδρο την εκδότρια της εφημερίδας του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης.

5)Για πρώτη φόρα και με δεδομένο ότι το κλειστό δεν μπορεί να εξυπηρετήσει ούτε στοιχειωδώς τις ανάγκες των σωματείων δίνει ώρες προπόνησης στην ενόργανη μέσα στο κλειστό ,ώρες που εντελώς τυχαία παίρνει πάλι από τον Γυμναστικό.

6)Πέρασε ένα ς χρόνος και το Γυμναστήριο δεν έχει χρονόμετρο 24΄΄

7)Για το στρώμα του ύψους που εμείς το συντηρούμε με βελόνες και κλωστές έχεις φωτογραφίες.

8) Με δυναμική παρέμβαση μας και διαμαρτυρία στον Δήμαρχο κλείνει την πόρτα για να μη μπαίνουν μέσα στον Αθλητικό χώρο αυτοκίνητα για παρκάρισμα!!!

9)Κάνει εκδήλωση για να τιμήσει παλαιμάχους αθλητές δίνει τον λόγο στην μείζονα αντιπολίτευση και την βράβευση ενός αθλητή συνεχίζει με είκοσι ακόμη βραβεύσεις αλλά ξεχνά εμένα.

10)Στην πρόσφατη εκδήλωση με τους εργαζόμενους στο Παβίλιο τιμάει τον χορευτή Μεταξόπουλο και ενώ στην αίθουσα είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και όλοι οι αντιδήμαρχοι φωνάζει για την βράβευση πάλι τον αρχηγό της Μείζονος αντιπολίτευσης και φυσικά δεν ανακοινώνει την δική μας παρουσία .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.