Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ο Δήμαρχος αγρότης. Χαμός στο Κάτω Χαλάνδρι

Ο Δήμαρχος αγρότης

Μεγάλη αναταραχή προκάλεσε στο Κάτω Χαλάνδρι στην υπό ένταξη περιοχή (Πατούσα) όταν σε οικόπεδο του Ιδρύματος Κουρτέση στην Εριφύλης εμφανίσθηκαν Μπουλντόζες. Οι κάτοικοι περίεργοι ρωτούσανε τι συμβαίνει και πήραν την απάντηση ότι ο Δήμος Χαλανδρίου θα φυτεύσει λαχανικά!!!

Διαδόθηκε μάλιστα πολύ γρήγορα ότι αυτή η ενέργεια σκοπεύει στην καθυστέρηση της ένταξης με την δικαιολογία ότι η περιοχή έχει αγροτικές καλλιέργειες.

Οι κάτοικοι βέβαια έχουν το προηγούμενο τη καλλιέργειας της περιοχής από ιδιώτη και τα προβλήματα που δημιουργούσε η χρήση μεγάλης ποσότητας κοπριάς που εκτός της αποπνικτικής δυσοσμίας γέμισε την περιοχή με κουνούπια και μύγες.

Μάλιστα χρειάσθηκαν δικαστικοί αγώνες και χρήματα των κατοίκων για να αποκατασταθεί η περιοχή και το συγκεκριμένο ακίνητο.

Ο Νίκος Πανταζή ενημερώθηκε για το πρόβλημα και δήλωσε:

Δυστυχώς ο δήμος αντί να ασχοληθεί με την ένταξη που είναι ήδη δρομολογημένη με την μετακίνηση των τσιγγάνων και την δέσμευση του γηπέδου του Απόλλωνα για Αθλητικούς σκοπούς ασχολείται για δεύτερη φορά με περιουσιακά στοιχεία του Ιδρύματος Κουρτέση . Η πρώτη φορά είναι όταν για ανεξήγητους λόγους έκλεισε τρεις παιδικούς σταθμούς και εγκατέλειψε τον παιδικό σταθμό του Ιδρύματος στην Γαρρυτού και τώρα με την περίεργη απόφαση καλλιέργειας για λαχανικά οικοπέδου του Ιδρύματος.

Αν μάλιστα συνδυάσω τα γεγονότα αυτά με την χθεσινή εκδήλωση του Ιδρύματος στην οποία μας έγινε ένας μικρός απολογισμός και τέθηκαν κυρίως τα δύο θέματα της εγκατάλειψης του παιδικού σταθμού και της παραχώρησης από το Ίδρυμα του οικοπέδου για παραγωγή λαχανικών αρχίζω να σκέφτομαι διαφορετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.