Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Κάτοικοι στο Δημοτικό Συμβούλιο για τους τσιγγάνους.

Η Ένταξη στο σχέδιο του Πεύκο Πολίτη δεν δίνει λύση .Παράλληλα πρέπει να βρεθεί λύση μεταστέγασης χωρίς την χρήση βίας. Πετάξανε 2.500.000 Ευρώ και τώρα στέλνουν επιστολές

Στο δημοτικό Συμβούλιο βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων που έχουν καταλειφθεί από τσιγγάνους στο Νομισματοκοπείο έπειτα από πρόσκληση του Δημοτικού Συνδυασμού Χαλάνδρι –Αναγέννηση του Νίκου Πανταζή.

Μάταια περιμένανε να ακούσουν κάποια ενέργεια από την σε βαθύ ύπνο Διοίκηση του Δήμου. Στείλαμε επιστολές λάβαμε επιστολές ζητήσαμε την παρέμβαση της αστυνομίας, παραπέμψαμε το πρόβλημα στην περιφέρεια ψέλλισε η αντιδήμαρχος.

Αγαπητοί της Διοίκησης το πρόβλημα δεν λύνεται από το γραφείο ,η με επιστολές, πολύ περισσότερο δεν λύνεται με τα ΜΑΤ. Κατοικούν εκεί παράνομα 200 τσιγγάνοι μικρά παιδιά ,γυναίκες και η επέμβαση των ΜΑΤ μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες.

Χάσατε μια μεγάλη ευκαιρία με την προηγούμενη δική σας πάλι Διοίκηση όταν δεν πήρατε τα Δάνεια 2.500.000 Ευρώ πάρα την πίεση που ασκήσαμε σαν αντιπολίτευση


Η μόνη λύση η οποία μάλιστα χρηματοδοτείται από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα είναι η μεταστέγαση των τσιγγάνων σε οικόπεδα του Δήμου, ή του κρατους.
Αλλά σε αυτή την κατεύθυνση δεν κινείσθε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.