Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ψαχνουνε το χριστουγεννιάτικο δένδρο για να το ανάψουνε.Δεν σέβονται ούτε τα μικρά παιδιά.Κάνουν οικονoμία στα στολίδια και τα φώτα , ενώ ξοδεύουν 57.000 ευρώ για Μελέτες για την ελεγχόμενη στάθμευση

Aπό χθες το βράδυ έχουμε δεχτεί αρκετά τηλεφωνήματα-παράπονα για το "στήσιμο" των πολιτών στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Χαλάνδρι. Μα καλά ρε παιδιά βγάζετε δελτίο τύπου ότι την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα θα ανάψετε το δέντρο. Οι πολίτες μαζεύονται και το δέντρο άφαντο. Άντε και απεργούσατε, άντε και κάτι έγινε, άντε και το ακυρώνετε, ΜΑ ΚΑΛΑ δεν ενημερώνετε; Γραφείο τύπου το Δημαρχείο δεν έχει; ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΕΛΙΚΑ!

Εδώ το δέντρο εκεί το δέντρο που είναι το δέντρο Δήμαρχε;

Αφού να φανταστείτε ένας παππούς, είχε και καταρράκτη ο άνθρωπος νόμιζε πως όντως το ανάψανε, αλλά ο ίδιος μόνο δεν το έβλεπε λόγο του οφθαλμολογικού προβλήματος και έτρεχε στα νοσοκομεία βραδιάτικο. Ρε τι έπαθε ο άνθρωπος! Λίγο τακτ ρε παιδιά!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Χαλανδρίου
ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012   18:00μμ
Ο Δήμος Χαλανδρίου σας καλεί
να ανάψουμε μαζί τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.
Tα Ζαχαροπλαστεία της πόλης μας θα μας γλυκάνουν με παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από την Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου.
Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μίλαγε για αστέρια, συναυλίες, θεατρική παράσταση.
 omerta news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.