Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Super εμφάνιση και νίκη: Γ.Σ.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – Α.Γ.Ε.Ζακύνθου 81-70

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η ανδρική ομάδα του Γ.Σ.Χαλανδρίου απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Ζακύνθου, και έκλεισε πολύ όμορφα τους αγώνες της για το 2012, επικρατώντας με 81-70! Σε ένα γεμάτο γήπεδο, με πολλά παιδάκια από τις Ακαδημίες του Συλλόγου, η ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου έκανε την καλύτερη εφετινή της εμφάνιση, σε ένα πολύ ενδιαφέροντα αγώνα με ανατροπές στο σκορ. Η ομάδα της Ζακύνθου ήταν πολύ εύστοχη στο πρώτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα, παρά την καλή εμφάνιση της ομάδας μας, να είναι μπροστά στο σκορ με 25-21. Σιγά-σιγά η ομάδα μας έδεσε την άμυνά της και με μεγάλη ευστοχία στην επίθεση μπήκε μπροστά στο σκορ και προηγήθηκε με 42-35 στο ημίχρονο. Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε η αναμέτρηση στην αρχή του γ' δεκαλέπτου, με αποτέλεσμα η διαφορά του σκορ να φτάσει στους 10 πόντους. Στο σημείο αυτό η ομάδα της Ζακύνθου αύξησε την πίεση σε όλο το γήπεδο, έβαλε και κάποια δύσκολα σουτ, και με ένα 11-0 πέρασε μπροστά στο σκορ με 54-55. Εκεί η ομάδα μας βρήκε πάλι ρυθμό, έφερε τον αγώνα μέσα στο καλάθι και πέρασε πάλι μπροστά, με το σκορ του δεκαλέπτου να είναι 63-60. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα με καλή ψυχολογία κράτησε τη διαφορά, με αποτέλεσμα μπαίνοντας στο τελευταίο δίλεπτο η διαφορά να είναι 7 πόντοι, διαφορά που εκτοξεύτηκε στους 11 με τρίποντο του Λ. Μπάρτζου στο τέλος. Πρώτος σκόρερ της ομάδας ο Τ. Κωνσταντώνης με 21 πόντους και 4 τρίποντα.

Οι παίκτες μας: Λ. Μπάρτζος 16(2), Τ. Κωνσταντώνης 21(4), Μ. Σβορώνος 8(2), Π. Πετριανίδης 5, Α. Μωραϊτης 2, Μ. Ευαγγελίτσης 14, Μ. Λουγιάκης 15(3), Δ. Γιαννάκης, Π. Καλόστος , Δ. Κόλλιας, Ν. Λυράκης. Οι προπονητές μας : Α. Καρούτζος, Γ. Στρατάκος, με υποστήριξη από τον Χ. Καρακάση

Μετά από 9 αγωνιστικές, η ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου έχει πετύχει 4 νίκες και 5 ήττες, συγκεντρώνοντας 13 βαθμούς (πόντοι 594-612) και ισοβαθμεί στην 7η - 8η θέση με την ομάδα του Αγρινίου. Η δυσκολία του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας φαίνεται και από το γεγονός ότι οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 8η (ή την 9η) μέχρι την 12η υποβιβάζονται στα Τοπικά Πρωταθλήματα. Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς η ομάδα μας αντιμετωπίζει στις 13-01-2013 την ομάδα του Εθνικού Πειραιά (που είναι δεύτερη στη βαθμολογία με 7-2 νίκες/ήττες) εκτός έδρας, ενώ κλείνει τον Α γύρο του Πρωταθλήματος στην έδρα της στις 20-1 αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου (τελευταία στην βαθμολογία). Η συνέχεια του Πρωταθλήματος το 2013 αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πιστεύουμε ότι η παρουσία της ομάδας του Γ.Σ. Χαλανδρίου θα είναι ακόμα καλύτερη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.