Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Εβδομάδα ατομικών δράσεων.Μπράβο στον κ.Αγγελή


Είχαμε πάλι Σάββατο –Κυριακή την καλή προσπάθεια του αντιδημάρχου Αγγελή Κώστα με την διάθεση  προϊόντων  παραγωγών στο κτήμα του Δήμου στην Αγίας Παρασκευής.

Δυστυχώς για τον συμπαθή αντιδήμαρχο ο κόσμος δεν γνώριζε για την παροχή των παραγωγών σε πολύ καλές τιμές και αιτία ήταν η μη διαφήμιση της προσφοράς. Ο Νίκος Πανταζής παρακολούθησε την εκδήλωση αγόρασε και ο ίδιο προϊόντα άλλα είναι κρίμα και για τον Δήμο και τους παραγωγούς αντί να ξεπουλήσουν σε τρείς ώρες να ταλαιπωρούνται δύο ημέρες.

Παρά την αδυναμία της ενημέρωσης του κόσμου είναι εβδομάδα του αντιδημάρχου που κατάφερε να οργανώσει την μεταφορά και διάθεση προϊόντων ενώ ο Δήμος στην ουσία είναι σε κώμα.

Αξιοσημείωτη είναι και η προσπάθεια του Αγγελή με νεολαίους τις περιοχής να δώσει λίγη Χάρι στο παρκάκι στην Ολύμπου και Αρκαδίας. Έτσι προμήθευσε με υλικό graffiti τους μικρούς καλλιτέχνες για να ζωντανέψουν με την τέχνη τους το πάρκο. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι εντυπωσιακό αλλά αξίζει της αναφοράς.

Εμείς δεν κάνουμε μόνο αντιπολίτευση ενισχύουμε τις δράσεις όλων των Χαλανδραίων ακόμη και τις διοίκησης και δεν μένουμε μόνο σε καταγγελίες.

Βέβαια εδώ πρόκειται για προσωπική ενέργεια του κ.Αγγελή και είναι λυπηρό μια διοίκηση για Τρίτη τετραετία να μην μπορεί να λειτουργήσει στοιχειωδώς και να δρα μόνο όταν κάποιοι φιλότιμοι κάνουν κάτι προσωπικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.