Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Οι Γάλλοι έστειλαν τη λίστα Λαγκάρντ


Η αυθεντική «λίστα Λαγκάρντ» παραδόθηκε από τις γαλλικές αρχές στην Αθήνα.

 Αργά το απόγευμα της Παρασκευής το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι παρέλαβε τη «λίστα Λαγκάρντ» από το Γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις παράγοντες της ελληνικής κυβέρνησης μετέβησαν στο Παρίσι και παρέλαβαν τη λίστα η οποία διαβιβάστηκε άμεσα στο Γραφείο του Οικονομικού Εισαγγελέα κ. Πεπόνη.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑτος», που είχε προαναγγείλει ήδη από τις 9/12 την παράδοση της αυθεντικής λίστας στις ελληνικές αρχές.

 Πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες το γνήσιο υλικό έφθασε εχθές Πέμπτη και όχι σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών και από εκεί άμεσα στους οικονομικούς εισαγγελείς. Όπως γράφει και το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο, ο πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου των «πόθεν έσχες» Αθανάσιος Νάκος ανέφερε στα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων, κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, ότι «με ενημέρωσαν από το υπουργείο Οικονομικών πως έφθασε σήμερα η γνήσια λίστα Λαγκάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.