Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012


Φίλε  Αγγελε με βάση την σημερινή σου δημοσίευση
http://stinplatia.blogspot.gr/

Το προσωπικό μου Blog δεν είναι δημοσιογραφικό .Ασκεί κριτική και ανακοινώνει τις ενέργειες που κάνουμε σαν παράταξη.

Οι αναρτήσεις των άλλων Blog  που αφορούν εμπλοκή Χαλανδραίων δημοσίων προσώπων, είτε αυτοί είναι δημοτικοί άρχοντες, είτε Δημοτικοί σύμβουλοι, είτε  δημόσιοι υπάλληλοι του ευρύτερου Δημόσιου τομέα στην πόλη μας ενδιαφέρουν γιατί με τις πράξεις ή παραλείψεις τους επηρεάζουν πολιτικά και πιθανά ζημιώνουν και οικονομικά τον Δήμο.

Η εμπλοκή δημοτικών υπαλλήλων σε λίστες, ή άλλες αξιόποινες  πράξεις στην ιδιωτική  τους επαγγελματική και κοινωνική ζωή ενδιαφέρουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες που έχουν την αρμοδιότητα να ελέγξουν και να τιμωρήσουν στις περιπτώσεις παραβατικότητας.

Η δημοσιοποίηση και από το δικό μας  blog γίνεται για να γνωρίζει η Διοίκηση του δήμου τις συμπεριφορές αυτές και να προστατεύει τα δικά της συμφέροντα που είναι και δικά μας

Αυτό σημαίνει ότι στα πρόσωπα αυτά δεν θα πρέπει να ανατίθενται από την Διοίκηση του Δήμου καθήκοντα  μέχρι  να ξεκαθαρισθεί  η νομιμότητα των πράξεων τους.

Στην σύσκεψη των  επικεφαλής των παρατάξεων για το συγκεκριμένο θέμα δεν κληθήκαμε και θα εξετάσω την παράλειψη.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι :

1)      το θέμα της υποχρεωτικής ανάρτησης των περιουσιακών στοιχείων και των δημοσιευμάτων  που αφορούν Δημοτικούς υπαλλήλους  θα τα βάλουμε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και ήδη κάναμε ανάρτηση

2)      Εμείς πάρα το γεγονός ότι είμαστε η Πέμπτη δύναμη της αντιπολίτευσης  δεχόμαστε την κριτική σου σαν να είμαστε η Μείζων αντιπολίτευση, αν και βάλαμε μια σειρά θεμάτων, όπως το Πεύκο Πολίτη, το Δημαρχείο, την Ελεγχόμενη στάθμευση, την ένταξη των 250 μέτρων και σε πολλά από αυτά έχουμε και αλλαγή της θέσης της Διοίκησης προς όφελος της πόλης.

3)      Όσο για τον πρίγκιπα που θα κατέβει ανεξάρτητος ας περιμένουμε τις εξελίξεις γιατί οι καιροί δεν είναι για πρίγκιπες.

 

 

Χρόνια πολλά και καλά  για την μικρή

Νίκος Πανταζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.