Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί δεν έχουν αναρτήσει την περιουσιακή τους κατάσταση όλοι οι υπόχρεοι απο τον Νόμο Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Χαλανδρίου;


ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ 2012

Σύμφωνα με την "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης" (Ν.3852/2010, άρθρο 61, §4), ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν την ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση, και να τη δημοσιοποιούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Οι παρακάτω είναι υπόχρεοι να αναρτήσουν την περιουσιακή τους κατάσταση στο διαδίκτυο και επιπλέον μαζί με τους προέδρους των Νομικών προσώπων  να την δηλώσουν και στην επιτροπή του Νόμου 3213/2003 που προβλέπει βαριές ποινικές και πολιτικές κυρώσεις ακόμη και σε παράλειψη της δήλωσης , ή της υποβολής ανακριβών στοιχείων.

 

1.Δήμαρχος Κουράσης Γεώργιος

2.Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ορίστηκε η Δημοτική Σύμβουλος κ. Χρύσα Αγαπητού με τις εξής αρμοδιότητες (αρ. απόφασης 28/12.1.2011):

3.Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Αγγελής με τις εξής αρμοδιότητες (αρ. απόφασης 29/12.1.2011):

4.Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης ορίστηκε η Δημοτική Σύμβουλος κ. Χατζηγεωργίου Αφροδίτη με τις εξής αρμοδιότητες (αρ. απόφασης 30/12.1.2011):

5.Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βάσιος Παναγιώτης με τις εξής αρμοδιότητες (αρ. απόφασης 31/12.1.2011):

6.Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μύρωνας Ανδριανάκης με τις εξής αρμοδιότητες (αρ. απόφασης 32/12.1.2011):

7.Πρόεδρος  Ευριπίδη Ντάβαρης Ηλίας

8.Πρόεδρος    ΣΚΕΠΙ  Λαδόπουλος Ιωάννης

9.Πρόεδρος  Αετοπούλειου   Πούλου Γεωργία

10.Πρόεδρος Φλύα Παρασκευόπουλος Σωτήριος

11.Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής   Αννα –Μαρία Τσικίνη

Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  Αναστασίου Αθανάσιος

18.Μέλη Επιτροπής Ποιότητας  Νιώτη Ελένη – Νόμπελης Ζαχαρίας – Βυτινάρου Αναστασία – Καυκάλα Ελένη – Τσικίνη  Αννα – Μαρία – Πετρόπουλος Σταμάτιος – Αναστασιάδης Πέτρος – Λιερός Γεώργιος

25.Μέλη Οικονομικής Επιτροπής  Δρίβας Κων/νος – Κόσσυβας Μιχαήλ – Μπασιάκου Περσεφόνη – Μπάβας Φώτιος – Ανδρεόπουλος Ευστάθιος- Μιχαήλ-Παυλιδάκη  Μαρία – Καρατζά Κονδυλία – Παρασκευόπουλος Σωτήριος

Από τους  (25) εικοσιπέντε υπόχρεους δήλωσης των περιουσιακών στοιχείων των δικών τους της συζύγου και των ανηλίκων τέκνων συμμορφώθηκαν μέχρι σήμερα και αφού ασκήθηκε πίεση από τα Blog μόνο οι παρακάτω (15).

Οι υπόλοιποι;

 

1.ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2.ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΧΡΥΣΑ

3.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

4.ΒΥΤΙΝΑΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

5.ΔΡΙΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

6.ΚΑΡΑΤΖΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ

7.ΚΙΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

8.ΚΡΑΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

9.ΛΙΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

10.ΜΠΑΒΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

11.ΜΠΡΑΤΙΜΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

12.ΝΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ

13.ΝΟΜΠΕΛΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

14.ΡΟΥΣΣΟΣ ΣΥΜΕΩΝ

15.ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.