Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ανάμεσα στις καλύτερες φωτογραφίες του 2013 και αυτή από την εκδήλωση των Ιμίων της Χρυσής Αυγής – 4 Ελληνικές φωτογραφίες στο αφιέρωμα του Reuters

reuter1

Η φωτογραφία από την Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης του Κινήματος για τους Πεσόντες Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού στα Ίμια, φιγουράρει ανάμεσα στις 93 κορυφαίες φωτογραφίες του 2013, του διεθνούς πρακτορείου Reuters.
Η φωτογραφία απεικονίζει τμήμα της Εθνικιστικής εκδήλωσης της 2ας Φεβρουαρίου 2013, στη Πλατεία Ιμίων, στο κέντρο των Αθηνών.

Ωστόσο άλλες τρεις φωτογραφίες από την Ελληνική επικαιρότητα θα μπουν στο αφιέρωμα του Reuters.
Mια φωτογραφία ενός άστεγου ζευγαριού, με την 42χρονη ναρκομανή Μαριλένα να απωθεί τον σύντροφό της, που θέλει να την περιποιηθεί, κάτω από μια γέφυρα της Αθήνας.
REUTERS NEWS PICTURES SERVICE - PICTURES OF THE YEAR 2013
Η είδηση της σύλληψης των Ελλήνων βουλευτών και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής έκαναν που έκαναν και το γύρο του κόσμου.
REUTERS NEWS PICTURES SERVICE - PICTURES OF THE YEAR 2013
Η σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε την Αττική πέρσι τον Φεβρουάριο, μετατρέποντας τους δρόμους σε ορμητικούς χείμαρρους. Τότε, μια 24χρονη γυναικά έχασε τη ζωή της όταν – στις 22 Φεβρουαρίου – εγκλωβίστηκε μέσα στο μικρό αυτοκίνητό της στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και υπέστη ανακοπή λόγω του σοκ. Η δραματική διάσωση μιας άλλης γυναίκας από έναν περαστικό απαθανατίστηκε στον φακό και μπήκε στο αφιέρωμα με τις καλύτερες φωτογραφίες του πρακτορείου.
REUTERS NEWS PICTURES SERVICE - PICTURES OF THE YEAR 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.