Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Μιζαδόροι χωρίς τέλος .Ακόμη και τώρα

“Εμφύλιος στην αυλή” του Σαμαρά! – Ποιος είναι ο κ.Χάρης Τομπούλογλου που συνελήφθη για εκβίαση 25.000ευρώ!

xaris

Ο κύριος ονομάζεται Χάρης Τομπούλογλου, άνθρωπος της εκκλησίας , πολιτευτής της ΝΔ, υπ.Δήμαρχος Χαλκηδόνας , ενεργό στέλεχος της ΝΔ και στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά!
Η ανακοίνωση για τη σύλληψη:
Στη σύλληψη του προέδρου του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» προχώρησαν πριν από λίγο άνδρες του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρόεδρος του νοσοκομείου συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να λαμβάνει 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία απαιτούσε εκβιαστικά για τη συνέχιση σύμβασης που είχε συνάψει το νοσηλευτικό ίδρυμα με ιδιωτική εταιρεία.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να δώσει εντός της ημέρας η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Σας υπενθυμίζουμε:
 Σε ποιον υποψήφιο δήμαρχο ρίχνει «δαγκωτό» ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης;
Η απάντηση είναι στο Χάρη Τομπούλογλου, παλαιό πολιτευτή της ΝΔ στη Β΄ Αθήνας, πρόεδρο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», δημοτικό σύμβουλο Νέας Χαλκηδόνας από το 1986 και υποψήφιο δήμαρχο στον Καλλικρατικό δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.
Σύμφωνα με πληροφοριες του makeleiο.gr, πρόκειται για “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” μέσα στις φατρίες της ΝΔ και των αυλικών του Σαμαρά. Ο κ.Τομπουλογλου είναι στενός συνεργάτης του κ.Μουρούτη (Διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ), και διατηρεί άρρηκτες σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά.
Όπως καταλαβαίνετε η δουλειά πήγε “καρφωτή”. Του την “στήσανε” μέσα από τη ΝΔ, αυτοί που δεν τον θέλανε και του την “φέρανε”.
Ενδεικτικό της σοβαρότητας του θέματος είναι ότι την υπόθεση την έχει αναλάβει προσωπικά ο κ. Γεωργατζής.
Θα πραγματοποιηθεί σήμερα αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης στις 17.00 από τον Διευθυντή της Δ/νσης Ασφάλειας Αττικής Ταξίαρχο Δ.Γεωργατζή, ο οποίος και συνδικαλίζεται με τη ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.