Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ; ΥΠΟΠΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΕΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΟ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΗΤΑΝ “Α-ΒΑ-ΒΑ”

Δημοσιεύθηκε: 04/12/2013 03:25
panathinaikos-pas-giannina


Την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Αρη Κορέα προκάλεσε έγγραφο της UEFA , σύμφωνα με το οποίο θεωρήθηκε ύποπτος ο αγώνας ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννενα.
Το έγγραφο της UEFA έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ την περασμένη Τετάρτη και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα.
Το επίμαχο παιχνίδι έληξε 3-1 υπέρ του ΠΑΟ και φαίνεται ότι παίχθηκαν πολλά στοιχήματα στην επιλογή «τρία έως τέσσερα γκολ» σε ασυνήθιστα μεγάλο ποσό για τον στοιχηματισμό που λαμβάνει η επιλογή αυτή.


Η ιστορία είναι καθόλα μυστήρια και ύποπτη.  Σε μια μια ομάδα που (δεν) έχει συνηθίσει να απασχολεί για τέτοια ζητήματα, επιστρατεύονται εναντίον της εκ του παρασκηνίου “μυθεύματᔨκαι τερατολογίες του στυλ: Θέλουν να πάρουν άλλοι την ομάδα για να αρχίσουν να τζογάρουν. Δηλαδή να ρίξουν το κασέ του προς πώληση σωματείου καταρρακώνοντας την νυν διοίκηση και μετά να αρχίσουν τα γνωστά κόλπα τους πάνω από την πράσινη τσόχα του ποδοσφαίρου όπως κάνουν στα καζίνο που έχουν συνηθίσει να ξοδεύουν εκατομμύρια.
Η πορεία και το κουφάρι του ιστορικού Παναθηναϊκού βρίσκονται στην μεγαλύτερη καμπή της ιστορίας τους και ποδοπατιούνται- εν μέσω καρχαριών και πιράνχας – από επιλήσμονες και ανίκανους που δεν έχουν το σθένος και την λεβεντιά(καλά για αντρισμό ούτε λόγος)να αναλάβουν ευθύνες. Μια ζωή λαμόγια και ριψάσπιδες, ύπουλοι και τρωκτικά.
Η σημερινή διοίκηση του ΠΑΟ, απάντησε λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι έτοιμη να δεχθεί οποιονδήποτε έλεγχο.
Δεν μας τα γαργαράνε και κεηλαδάνε καλά μερικοί. Και ξέρουμε τι λέμε….
Ο Παναθηναικός εις την υπηρεσία των στοιχηματζήδων; Θα το δεχτούν αυτό οι πολλοί φίλοι της ομάδας ή θα αρκεστούν σε δολώματα που δεν θα φέρουν ποτέ την μεγάλη ψαριά; Το θέμα το παρακολουθούμε από κοντά. Όπως το παρακολουθούσαμε από την πρώτη μέρα που ο Αλαφούζος ανέλαβε το καράβι και το ριξε στην ξέρα με τους συμβουλάτορες. Ξέρουμε ότι σε κάποιους δεν αρέσουν οι αλήθειες. Εμείς θα τις λέμε με όποιο κόστος. Γιατί τον Παναθηναικό τον αγαπάμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε ταλέντα αλλά και σωματεία που προσφέρουν καλό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.